Afbeelding
Advertorial

Kerstpakketten in de herfst voorbereiden anno 2021

Algemeen 519 keer gelezen

Zoals je ziet wanneer je naar buiten kijkt, is de herfst weer begonnen. Veel werkgevers beginnen in deze periode met het nadenken over kerstpakketten en bedankjes voor werknemers en zakenrelaties. Ook bij Kerstpakketten idee nl zijn ze er druk mee bezig. Wij willen er graag tijdig bij zijn, en daarom schrijven wij hier nu een artikel over.

Ook dit jaar zijn er mogelijke beperkingen op het gebied van het uitdelen van kerstpakketten en de kerstborrel. Ondanks de vaccinaties en het corona QR-code systeem, zijn de besmetting alsnog aan het stijgen. Dit brengt mogelijk nieuwe maatregelen te weeg.

Wij willen graag goed voorbereid zijn, om die reden hebben wij al met meerdere leveranciers gesproken over wat de mogelijkheden zijn om de kerstviering/borrel toch op een leuke manier te laten plaatsvinden. Het is namelijk juist nu extra belangrijk om je personeel te bedanken voor hun harde werk en flexibiliteit het afgelopen jaar.

Waarom moet je werknemers bedanken

Vooral in deze periode wil je graag je personeel bedanken en motiveren. In deze periode kan je de kersttraditie zeker weten niet achterwege laten. Je personeel heeft dit jaar hard gewerkt en nog eens extra hun best gedaan door om te gaan met de aanpassingen zoals thuis werken. Het afgelopen jaar was zwaarder dan ooit voor werknemers en daar verdienen zij zeer zeker op de juiste manier voor te worden bedankt. Het is aan jou hoe je besluit het kerstfeest te vieren binnen je bedrijf dit jaar, gebruik deze periode echter wel nuttig om je onmisbare stafleden correct te bedanken. Er is namelijk een aanzienlijk grote kans dat je werknemers een extreme behoefte aan persoonlijk contact hebben of dat ze zich minder betrokken voelen bij het bedrijf. Een bedankje vanuit de baas is daarom nu juist heel erg op zijn plaats. Wij denken dat veel mensen een steuntje in de rug in de vorm van een bedankje juist nu heel goed kunnen gebruiken. Ook zorgt personeel wat zich gewaardeerd voelt, voor een hogere productiviteit. Je helpt er dus niet alleen je personeel mee maar ook jezelf!

Het keuzeconcept

Kerstpakketten zijn altijd populair. Maar ze garanderen niet altijd volledig tevreden medewerkers. Je hebt vast wel eens van je collega’s gehoord dat ze niet helemaal blij zijn met hun ontvangen kerstpakket. Of je hebt ruilhandel ervaren tussen collega’s na het bezorgen van de kerstpakketten. Traditionele kerstcadeaus zijn al heel lang erg populair, maar vaak kunnen verschillende cadeaus direct van de doos naar de prullenmand. Dat vinden wij nou echt zonde. De harde realiteit is nou eenmaal dat je nooit iedereen volledig tevreden kan stellen met het geschonken kerstpakket. Of wel?

kijk dit jaar eens naar het nieuwe kerstpakket keuzeconcept van zowel Kerstpakket Online nl Als die van andere kerstpakketten leveranciers. Deze pakketten bevatten de perfecte cadeaus voor de elke werknemer. Je personeel gaat deze pakketten zeker weten leuk vinden. Want je medewerkers kunnen hun eigen pakket samenstellen. Zeker in deze tijd van financiële en persoonlijke uitdagingen is het belangrijk dat iedereen precies krijgt wat hij wil met Kerstmis. Je collega’s kunnen ervoor kiezen om hun pakketten te vullen met de food en non-food artikelen die ze nu echt nodig hebben. Ze kiezen er misschien voor om items te kiezen om worstelende familie en vrienden te ondersteunen. Anderen geven misschien de voorkeur aan items om de eenzame kerst van dit jaar op te fleuren. Waar je dierbare personeel ook blij van wordt, ze krijgen deze kerst het pakket dat ze echt nodig hebben.

Unieke inlogcode

Een personeelslid krijgt een eigen inlogcode, om in te loggen op de webshop die wij speciaal hebben opgezet met je bedrijfslogo en kleuren. Op deze website krijgt het personeel een budget in de vorm van een puntensysteem. Deze punten mogen zij spenderen aan een groter cadeau of meerdere kleintjes. Ze mogen deze cadeaus helemaal zelf uitzoeken. Ons assortiment is zeer ruim en bevat producten zoals: alcohol, eten, dagjes weg, donaties en nog veel meer soorten producten.

Steeds meer enthousiasme over het concept

Volgens de medewerkers van Kerstpakkettenidee, wordt het keuzeconcept populairder en populairder. Een werknemer zei het volgende: “De reacties op het eigen keuzeconcept zijn overheersend enthousiast. Werkgevers weten dat zij hun personeel belonen met de perfecte cadeautjes voor elk individu. En werknemers krijgen precies wat zij willen voor kerst,”

Het uitdelen van kerstpakketten blijft de perfecte manier om je medewerkers een bedankje te geven voor hun inzet. Of het nou een traditioneel pakket is of het nieuwe concept, het zorgt zeker weten voor een glimlach op het gezicht van je werknemers. Doe ondanks de corona beperkingen goed je best om je personeel te bedanken. Dit zullen ze erg waarderen en zo blijft de goede band tussen baas en personeel in stand!

Wil jij meer weten over de gunstige fiscale voorwaarden waarvan jij kunt genieten bij het verstrekken van kerstpakketten? Lees er hier meer over: https://www.kerstpakketten.expert/kerstpakket/overig/belasting-en-fiscus/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant