Afbeelding

Jan Zoll nieuwe lijsttrekker voor de SP: ‘Willen weer de grootste partij van Oss worden’

Politiek 841 keer gelezen

OSS | De algemene ledenvergadering van de SP Oss heeft maandagavond 8 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Bij de eerste twintig kandidaten staan er naast een aantal vertrouwde gezichten ook diverse nieuwe namen. “Naar de mening van de leden is het een goede combinatie van ervaring en nieuw, jong elan”, aldus de SP.

Fractievoorzitter Jan Zoll is bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 de lijsttrekker voor de SP Oss. Op plaats twee tot en met vier staan de zittende raadsleden Marie-Therese Janssen, Bas van der Voort en Jan van Kreij. 

Nieuwe namen
Daarna volgen nieuwe namen Marie-France van Oorsouw, Leroy Vossenberg en Quinten Braakman. Raadslid Adrie Geerts uit Berghem komt op plaats 8. Jelle van der Vliet op negen is de jongste nieuwe kandidaat. Op plaats 10 staat raadslid Luuk de Boer. 

Sociaal beleid
Jan Zoll: “Mijn inzet is om van de SP weer de grootste partij van Oss te maken, zodat we in staat worden gesteld om de bakens te verzetten. Het sociale beleid hoort weer op de eerste plaats te komen. En dat kan het beste worden gerealiseerd met SP-wethouders in het Osse gemeentebestuur.”

Top 20 SP-kandidatenlijst
1. Jan Zoll
2. Marie-Therese Janssen
3. Bas van der Voort
4. Jan van Kreij
5. Marie-France van Oorsouw
6. Leroy Vossenberg
7. Quinten Braakman
8. Adrie Geerts
9. Jelle van der Vliet
10. Luuk de Boer
11. Margrit van Buel
12. Janneke van der Leest
13. Simone Schoneveld-Peters
14. Henk van Gerven
15. Danielle Broeksteeg
16. Marja van Lier
17. John van Bakel
18. Serkan Ozkiyikci
19. Wouter van den Boogaard
20. Marja van Kreij

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant