De Osse zanger Bram van de Ven.
De Osse zanger Bram van de Ven.

‘Die finale winnen, dat zou wel enorm gaaf zijn’

Algemeen 1.279 keer gelezen

OSS/HELMOND | Na twee jaar bij Vocal Center in Uden zichzelf te hebben ontwikkeld, en nu een half jaar onder de vlag van Organisatiebureau Oké uit Dreumel, vond de Osse zanger Bram van de Ven het wel tijd om zichzelf voor de leeuwen te gooien. Zijn volgende doel is het winnen van een talentenjacht.

“Nederlandstalige feestmuziek zit in mijn bloed, en ik krijg er altijd goede zin van”, zegt Van de Ven. “Vorig jaar heb ik een tour langs de zorginstellingen gedaan, afgelopen februari gezongen op de platte kar tijdens carnaval, kroegen in Rotterdam hebben me ontdekt, en nu een talentenjacht. Het is echt geweldig om te doen.”

MCLF
Bram van de Ven zingt nu ruim vijf jaar. “Het begon eigenlijk allemaal op het Maaslands Carnavals Liedjes Festival (MCLF) van de Raauw Ossekar. Daar kreeg ik het optreed-virus echt te pakken. Nu in deze gekke COVID-tijd wil ik van de beperking voor artiesten toch een mogelijkheid creëren voor mezelf om lekker op te gaan treden op allerlei mooie plekken.”

Talentenjacht
Afgelopen september besloot de Ossenaar de stoute schoenen aan te trekken en koos er voor om zichzelf op te geven voor een talentenjacht. “Het heeft een écht Hazes-jasje. Stanley Hazes, de neef van André Hazes Sr, organiseert dit jaar de vijfde editie van ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Een hele toffe talentenjacht in Helmond die in de voorronden 60 artiesten had. De 3 voorronden hebben we in oktober gehad, afgelopen zondag was de halve finale. En ik ben door met 15 anderen naar de finale op 12 december.”

Verder ontwikkelen
Stil zitten doet Van de Ven nu niet. “Die finale winnen, dat zou wel enorm gaaf zijn. Er zitten wel echt goede artiesten bij, dus we moeten aan de bak. Verder wil ik mezelf lekker door blijven ontwikkelen met coaching en optredens pakken, want muziek maken is veel te leuk.”

Feestknallers
Na de talentenjacht heeft Van de Ven weer zin om de kroegen in te duiken. “Lekker achter de bar de feestknallers van deze tijd zingen. Daar kijk ik enorm naar uit. Mensen mogen me een e-mail sturen via boekingen@bramvandeven.nl, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.”

Tickets
De finale van ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’ is op zondagmiddag 12 december van 13.00 tot 19.00 uur uur in Friture Zaal Adelaars aan de Hoofdstraat 137 in Helmond. De entree is 10 euro en de kaarten zijn te reserveren via de organisatie op telefoonnummer (06) 28 96 33 29. Er worden twee winnaars uitgekozen. De vakjuryprijs is een single en clipopname, de publieksprijs is een single opname.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant