Simone Kleinsma
Simone Kleinsma

Een kwetsbare Simone Kleinsma in De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Eén van de grootste musicalsterren van Nederland, Simone Kleinsma, presenteert dit theaterseizoen haar nieuwe persoonlijke solovoorstelling Verder. Op vrijdag 26 november neemt ze het publiek in De Lievekamp mee in op een muzikale reis door haar dierbare herinneringen.

Het afgelopen jaar presenteerde Simone Kleinsma al haar eigen populaire muzikale programma Klassiekers met Kleinsma op NPO 1. Ook won ze in augustus 2021 tijdens de Uitmarkt in Amsterdam de Award voor Favoriete Musicalperformer aller tijden. Talloze glansrollen schreef Kleinsma immers in haar grootse carrière al op haar naam. Zo schitterde ze onder andere in hoofdrollen in Chicago, Sunset Boulevard, Mamma Mia!, Sister Act en recent nog in Hello, Dolly!. Deze keer staat ze als solo-artieste op het toneel in de voorstelling Verder en vertelt ze haar eigen, persoonlijke verhaal.
Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt Kleinsma haar nieuwe theatervoorstelling ‘Verder’ samen met regisseur Ruut Weissman (onder andere Hij Geloof In Mij) en schrijver Frank Houtappels (onder andere Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten). De afgelopen jaren heeft ze moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken, zul je eerst moeten opruimen. Je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Verder is een intieme avond vol verhalen, omlijst door zowel bestaande muziek als een gloednieuw repertoire, dat speciaal voor Kleinsma geschreven is.

Meer berichten