<p>Een eerdere winnaar van De Bergse Kwis.</p>

Een eerdere winnaar van De Bergse Kwis.

Inschrijving voor De Bèrgse Kwis 2021 geopend

  •   keer gelezen

BERGHEM | De organisatie van De Bèrgse Kwis 2021 opent heel voorzichtig de inschrijving.  Je kunt je team tot en met 17 december inschrijven voor De Bèrgse Kwis op 28 december. Ook de kinderen kunnen weer lekker kwissen deze dag: de inschrijving voor de derde editie van de KinderKwis is ook geopend.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om weer een kwisboekje te maken waar jij en je team op 28 december mee aan de slag kunnen. “We hebben weer tien categorieën met originele vragen bedacht. Net als in 2019 kun je er ook weer voor kiezen om deel te nemen aan het doorzettersklasement. Dit is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken. Ook het categorieklassementen keert terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie”, aldus de organisatie.
De prijsuitreiking staat vooralsnog gepland op 15 januari, zoals vanouds weer in de Berchplaets. Er wordt rekening gehouden met eventuele coronamaatregelen die dan gelden.
Lees woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten