Afbeelding
Advertorial

Sneakers onder een jurk of rok? Zo doe je dit!

Algemeen 322 keer gelezen

Sneakers zijn erg populair onder de heren, maar ook zeker onder de vrouwen. Onder een broek staan sneakers erg mooi, maar steeds vaker zie je dat vrouwen ze ook onder een jurkje of rok dragen. Voorheen opteerden de meeste vrouwen voor een paar laarzen of hakken, maar sneakers zijn anno 2021 ook helemaal hip onder een jurk of rok. Hoe rock je deze look? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet!

Sneakers onder een jurk

De trend van sneakers onder een jurk doet menig vrouw misschien even slikken, maar als je dit slim aanpakt staat het erg leuk. Heb jij nog geen sneakers, maar wil je de look wel proberen? Sneakers voor dames bestellen doe je eenvoudig online, dus als je al een leuk paar op het oog hebt, kun je deze bestellen en heb je ze binnen no-time in huis. Denk bijvoorbeeld aan hippe dames sneakers van ZOO Footwear. Of natuurlijk andere schoenen van ZOO Footwear, want er is ontiegelijk veel keus! Maar goed, laten we naar de tips gaan. Want hoe draag je sneakers nu het best onder een jurk of rok?

  1. Speel met kleuren

Sneakers zijn er in veel verschillende kleuren, dit maakt het zo leuk om deze schoenen te combineren met een jurk of rok. Zo zijn sneakers er ook met opvallende printjes. Maar hoe combineer je dit? Denk bijvoorbeeld aan felroze sneakers onder een witte rok. Of match gele sneakers met een gele top en een zwarte jurk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  1. Wit is altijd goed

Iedere vrouw moet beslist een paar witte sneakers in de kast hebben staan. Deze zijn zo eenvoudig te combineren. Draag ze bijvoorbeeld onder een gebloemde rok, of een felle jurk. Zorg wel dat ze goed schoon zijn!

  1. Zwarte sneakers

Ditzelfde geldt voor zwarte sneakers: een absolute must voor in je schoenenkast. Vooral ideaal in de winter als je je witte sneakers niet vies wilt maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant