Roel Kuilder en Jesper Brocks.

4F: Doelman TOP scoort twee keer in galavoorstelling tegen OSC’45, Margriet niet tevreden met punt

Voetbal 1.271 keer gelezen

TOP boekte in de vierde klasse F een monsterzege tegen OSC’45. De Ossenaren speelden met de Bossche opponent en wonnen met 11-1. In dezelfde klasse kreeg Margriet kansen op de overwinning, maar tegen Willem II werd het ‘slechts’ 1-1.

TOP - OSC’45 11-1
TOP haalde keihard uit tegen OSC’45. Tegen de zeer matige Bosschenaren wonnen de Ossenaren met 11-1. Doelman Roel Kuilder kreeg van trainers Jordy van Boxtel en Jesper Brocks tien minuten voor tijd als invaller de kans om in de spits te gaan spelen. Hij betaalde het vertrouwen uit en scoorde twee keer. De overige goals kwamen op naam van Wessel den Bok, Casper van Druten (3), Kevin van der Lee (2), Wouter Boons, Roy Lau en Mees Megens. Van Boxtel: “We waren voor rust al beter, maar we verzuimden de score uit te breiden naar 4-0/5-0. Met een 2-0 stand kregen we 5 minuten voor rust nog een goal tegen en werd het nog ‘spannend’ . Na rust maak je snel de 3-1 en is de wedstrijd gelopen. 11-1 is een prima uitslag. Complimenten aan mijn team. We worden per week sterker.”

Willem II - Margriet 1-1
Margriet pakte na twee overwinningen op rij vandaag een punt. Tegen Willem II werd het 1-1, maar daarmee deden de Ossenaren zichzelf te kort. Het waren de Tilburgers die na 5 minuten al op voorsprong kwamen door een kopbal uit een vrije trap. Dat was tevens de enige kans van de Willem II-amateurs. Het was Margriet dat voor rust meerdere kansen kreeg op de gelijkmaker. Joël van Lith miste een 1 op 1 en Jessie van de Kamp legde verkeerd af op Roel van Tuijl. In de tweede helft was het Margriet dat bleef aanvallen en de 1-1 hing in de lucht. Kansen werden echter gemist, maar tien minuten voor tijd was het wel raak. Indy van der Aalst schoot Margriet knap op gelijke hoogte. In de slotminuten kreeg Joël van Lith nog twee dotten van kansen, zonder succes.