Foto:

Huurders in gemeente Oss kunnen cadeaubon verzilveren

  •   keer gelezen

Alle inwoners van de gemeente Oss met een huurwoning van BrabantWonen en Mooiland krijgen eind november/begin december een brief van de gemeente Oss. Hiermee kunnen ze een cadeaubon van 45 euro verzilveren voor energiebesparende producten via De Bespaarwinkel.

De energieprijzen stijgen enorm. Iedere huizenbezitter voelt dat in zijn/haar portemonnee. De gemeente Oss hield vorig jaar een ‘cadeaubon-actie’ voor huizenbezitters, dit jaar voor huurders. Huurders kunnen naar www.debespaarcode.nl/oss gaan of de QR-code op de brief scannen. Als je je naam, e-mail, postcode en huisnummer invult kun je de cadeaubon aanvragen. De bon is direct te besteden in de webshop. Dat is verstandig, want op = op.
In De Bespaarwinkel is een breed assortiment producten te bestellen om energie te besparen in de woning. Of het nu gaat om stroom, gas of water besparen of energiezuinige verlichting. Op de website staan ook allerlei tips voor lagere energiekosten. “Je kunt met kleine maatregelen al veel bereiken”, aldus communicatiemedewerker Petra Verbakel. “Met tochtstrippen houd je bijvoorbeeld de warmte binnen en de kou buiten, met LED-lampen bespaar je veel energie en daarmee geld, je kunt radiatorfolie aanschaffen of een stekkerdoos tegen sluipstroom. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Omdat veel mensen nu thuis werken, is het al helemaal de moeite waard. De kosten stijgen enorm, maar op deze manier lever je ook een bijdrage aan het milieu en je wooncomfort neemt toe. Vragen via info@debespaarwinkel.nl of (072) 369 03 03.

Lees deze woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten