Gerard van Maasakkers. (Foto: Freekje Groenemans)
Gerard van Maasakkers. (Foto: Freekje Groenemans) (Foto: FREEKJE GROENEMANS FOTOGRAFIE)

Speciaal ouderenproject met zanger Gerard van Maasakkers

  •   keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp presenteert op dinsdag 21 december een speciale voorstelling voor ouderen waarbij onderlinge ontmoeting centraal staat: Grijs Gedraaid. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Voor veel ouderen is naar een concert gaan niet vanzelfsprekend. Zeker in aanloop naar de feestdagen kan iedereen wel een lichtpuntje gebruiken. Daarom presenteert De Lievekamp op dinsdag 21 december de speciale voorstelling Grijs Gedraaid. Een uniek programma voor ouderen, waarbij muziek, beweging, creatie en onderlinge ontmoeting centraal staan. Leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen vormen geen belemmering: iedereen kan meedoen. Het sluit naadloos aan bij de programmalijn Theater van de Stad van De Lievekamp: theater toegankelijk maken voor iedereen.

Interactief
Deze ochtend brengt de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers veel van zijn liedjes, maar in een bijzondere uitvoering. Hij wordt begeleid door het voltallige orkest van Kamerata Zuid. Deze unieke versie van zijn liedjes is nog nooit eerder ten gehore gebracht. Desalniettemin heeft deze ochtend ook een interactieve tint met danser Andrew Greenwood. Na afloop van de voorstelling verzorgt Stichting Stoute Schoenen in het Theatercafé van De Lievekamp een creatieve activiteit. Het programma wordt ondersteund door studenten Maatschappelijke Zorg van ROC de Leijgraaf.

Tickets
Toegangskaarten zijn vanaf 19,50 euro koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Meer berichten