<p>Jelle Amersfoort in Platenzaak Wil&#39;m Oss.</p>

Jelle Amersfoort in Platenzaak Wil'm Oss.

Unieke Sinterklaasplaat te koop in Osse centrum

  •   keer gelezen

OSS | Willem Arts is helemaal gek van Sinterklaas. De ondernemer van Platenzaak Wil’m in Oss heeft in samenwerking met muzikant Jelle Amersfoort een Sinterklaasplaat uitgebracht. “De eerste Sinterklaasplaat in Nederland sinds 1985”, aldus de voormalig inwoner van Macharen en Oss.

Jelle Amersfoort is als zanger, entertainer en presentator actief op vele vlakken. Als klant van de platenzaak leerde hij Willem Arts kennen. Arts: “Samen kwamen we op het leuke idee om een Sinterklaas-LP uit te brengen. In totaal gaan we er 500 verkopen in mijn zaken. Dit unieke idee -in 36 jaar tijd heeft niemand dat gedaan- past bij onze winkel.” 

Sinterklaas
Arts is een Sinterklaas-liefhebber in hart en nieren. “Een fantastische tijd, dat vond ik als kind al. Ik heb in al die jaren geen optocht gemist. Ik ben eigenlijk altijd kind gebleven. Als ondernemer heb ik een speelgoedwinkel en een platenzaak, ik doe wat ik leuk vind.”

Reacties
De platenzaak opende vorige maand de deuren in het oude pand van Muziekhuis Arons. “De reacties zijn erg positief. Klanten vinden het leuk en komen hier graag zoeken naar lp’s, singles, maxi singles en cd’s. We zijn erg tevreden over onze start.”

Meer berichten