<p>Andr&eacute; Rieu. (Foto: Marcel van Hoorn)</p>

André Rieu. (Foto: Marcel van Hoorn)

Kerstspektakel André Rieu op het witte doek van De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis, met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën. Op zondagmiddag 12 december beleef je het spektakel tijdens de vertoning van de liveregistratie van Christmas with André in theater De Lievekamp.

Verwonder je over 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Presentatrice Charlotte Hawkins praat met André Rieu over de productie van dit muzikale winterwonderland, waardoor je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt. Christmas with André brengt je een feestelijke stemming en geeft je een warm gevoel van binnen. André Rieu: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn publiek door heel Nederland uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.”
De liveregistratie Christmas with André wordt vertoond in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp. Het theater heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit voor filmvertoningen. Hierdoor bezorgt het theater een echte bioscoopbeleving.
Toegangskaarten voor de vertoning van Christmas with André op zondag 12 december, aanvang om 13.00 uur in de Rabo Zaal, zijn voor 14,50 euro (exclusief ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Meer berichten