<p>De Letterspelmat is nu te koop.</p>

De Letterspelmat is nu te koop.

Opbrengst Letterspelmat voor het goede doel

  •   keer gelezen

OSS | Speelgoed kopen en daarmee een goed doel ondersteunen, kan dat? Rotaryclub Oss start een actie waarbij mensen door het kopen van een cadeau voor (klein)kinderen een goed doel steunen.

De Letterspelmat is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Letters leren en woordjes oefenen op een speelse en actieve manier. Op de rand van de Letterspelmat staan plaatjes van korte woordjes. Een kind wijst een plaatje aan en het andere kind maakt het woord door met handen en voeten op de juiste letters of lettercombinaties te gaan staan. Lukt het om het woord goed te spellen?

Te koop
De verkoopprijs bedraagt 27,95 euro. Aflevering in de regio is gratis. Kijk voor meer informatie op de website www.rotaryoss.nl.

Ontwikkelkisten
In de wijken Schadewijk en de Ruwaard in Oss groeit een van de vijf kinderen op onder de armoedegrens en dit aantal groeit volgens de Rotaryclub nog steeds. De mogelijkheden voor deze kinderen om zichzelf te ontwikkelen buiten schooltijd zijn beperkt. Voor deze kinderen wil Rotaryclub Oss in samenwerking met ONS welzijn met de opbrengst van de Letterspelmatten zogenaamde ‘ontwikkelkisten’ inzetten.
Dit plan is in overleg met de basisscholen in de genoemde wijken ontwikkeld. De onderwerpen van de kisten zijn Beroepen, Techniek, Experimenten, Geschiedenis van de Ruwaard en Sociaal emotionele ontwikkeling. De kisten worden aan de basisscholen en de jeugdclubs ter beschikking gegeven. Met dit project worden tenminste 200 kinderen in de Ruwaard en Schadewijk per jaar bereikt.

Meer berichten