Tim de Reuver.
Tim de Reuver. (Foto: )

Reddingsbrigade Oss behaalt 13 medailles tijdens Orange Cup

  •   keer gelezen

OSS/AMERSFOORT | Een team van Reddingsbrigade Oss heeft afgelopen zaterdag en zondag deelgenomen aan de Orange Cup in Amersfoort. Deze cup bestond uit een Internationale Lifesaving wedstrijd en het Nederlands kampioenschap. Het team van de Reddingsbrigade Oss behaalde in totaal zes gouden, vier zilveren en drie bronzen medailles, een clubrecord.

Op de eerste dag was het meteen raak. Daniëlle Stevens pakte de Nederlandse masters 30+ titels op de 200m Hindernis, 100m Rescue medley en de 100m Lifesaver. Tevens werd ze in het internationale veld twee keer tweede. Op zondag werden de successen doorgetrokken en werd Daniëlle Nederlands kampioen op het onderdeel 200 meter super lifesaver, internationaal leverde dat een derde plaats op.
Een grote verrassing was de tweede plaats bij het NK voor senioren voor Tim de Reuver. Op het onderdeel 50 meter popduiken verraste Frank van der Wijst vooral zichzelf door hier Nederlands kampioen te worden bij de Masters 30+. Op het onderdeel 100m Popduiken met Vinnen was het voor de vijfde keer raak voor Daniëlle en behaalde ze ook hier een gouden medaille voor het Nederlands kampioenschap en werd ze derde in de internationale wedstrijd. Tim zorgde voor een stunt door een bronzen medaille te behalen bij de senioren. Als laatste zwom Frank zijn beste race in jaren welke hem een zilveren medaille opleverde bij de Masters 30+ opleverde tijdens het NK.

Meer berichten