<p>Jong Geleerd won in 2020 voor de tweede keer de Machurse Kwis.</p>

Jong Geleerd won in 2020 voor de tweede keer de Machurse Kwis.

Organisaties zetten streep door Hisse Kwis en Machurse Kwis

  •   keer gelezen

Welke dorpskwis gaat er dit jaar wel door? In onder andere Heesch en Macharen hebben ze besloten de activiteiten af te blazen.

“Gezien de huidige omstandigheden en de daaruit voortvloeiende maatregelen is het helaas niet mogelijk om De Hisse Kwis door te laten gaan”, aldus de organisatie. “We hebben zo lang mogelijk gewacht met ons besluit, maar we vinden het momenteel niet verantwoord om een kwis te organiseren. De Hisse Kwis staat immers garant voor een avondje gezelligheid samen met familie, vrienden en bekenden. Ook digitaal is het ‘ouderwets gezellig samenzijn’ niet mogelijk. Daarnaast zouden alle eventuele aanpassingen die we moeten maken, afbreuk doen aan de opgezette kwis. Uiteraard krijgt iedereen die zich al aangemeld heeft, het inschrijfgeld binnenkort teruggestort. Blijf allemaal gezond en hopelijk kunnen we de kwis volgend jaar wel weer samen spelen.”

Macharen
Ook de organisatie van de Machurse Kwis heeft net als vorig jaar een streep door de activiteit gezet. “Helaas moeten we de kwis doorschuiven naar volgend jaar. Jammer, maar veiligheid staat bovenaan”, zegt de organisatie.

Meer berichten