<p>&#39;Ravenstein wenst&#39; vindt deze maand plaats.</p>

'Ravenstein wenst' vindt deze maand plaats.

(Foto: )

‘De wandelroute in Ravenstein is prachtig overdag en magisch in de avond’

  •   keer gelezen

RAVENSTEIN | De derde editie van ‘Ravenstein wenst’ vindt plaats van 19 tot en met donderdag 30 december. Dan steken diverse aanwonenden van de gracht de kaarsjes aan. De kaarsjes zullen vanaf 16.30 tot 21.30 uur branden. 

Op 19 december is er een kerstwandeling voor inwoners uit het gebied van Dorpsraad Ravenstein. De route start bij het parkeerterrein Beneden Bleek en gaat vervolgens via Doolhof (via bruggetje), Contre Escarpe, Stationssingel en Philips van Kleefpad. “Ook deze keer willen we ons mooie stadje Ravenstein omarmen en verwarmen met kaarsjes en mooie gedichten of wensen. De wandelroute is prachtig overdag en magisch in de avond. Dan branden de kaarsjes en dat maakt het sprookjesachtig. Tijdens de wandeling kunt u niet alleen de gedichten en wensen van inwoners, verenigingen, clubs, ondernemers en stichtingen lezen, maar ook het kerstverhaal. Voor het ultieme kerstgevoel kunt u gedurende de wandeling QR-codes scannen voor bijpassende muziek”, aldus de familie Van Dijk.

Kerstwens
U kunt meedoen door een kerstwens te schrijven van 4 tot 8 regels. Dit kan een persoonlijke kerstwens zijn, maar het kan ook een wens zijn namens een vereniging, club, stichting of ondernemer uit Ravenstein (geen adres, telefoonnummer of websitevermeldingen). Mail deze wens voor 15 december door naar wilmavandijk@kpnmail.nl of doe de wens in de brievenbus aan Doolhof 5 in Ravenstein. “Wij zorgen ervoor dat de kerstwens gelamineerd en opgehangen wordt bij één van de kaarsjes.”

Meer berichten