Gratis advies over energiebesparing in Ussen

  •   keer gelezen

OSS | Er is op maandag 13 december van 19.30 tot 21.00 uur een online bijeenkomst over de slimste stappen om energie te besparen in je eigen huis. In de buurten Westerveld en Schalkskamp in Ussen zijn tien woningen bezocht die een advies op maat hebben gekregen. Dit zijn de voorbeeldwoningen. 

In de wijk staan veel woningen van hetzelfde type en bouwjaar. De kans is daarom groot dat uw huis goed overeenkomt met één van deze voorbeeldwoningen. Het advies van de voorbeeldwoning geldt dan ook voor uw huis. 

Advies
Het adviesrapport geeft in stappen aan hoe je het comfort en het energieverbruik van je huis kunt verbeteren. Als je alle adviezen uit het rapport opvolgt, kun je je woning aardgasvrij en/of energieneutraal maken. Als je, om te beginnen, alleen de eerste adviezen uitvoert, bespaar je al veel energie. In het rapport lees je een inschatting van de energiekosten die je kunt besparen.

Online informatiebijeenkomst
Tijdens de online informatiebijeenkomst wordt uitleg gegeven over de adviezen per woningtype en over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Ook krijg je tips om met weinig geld energie te besparen. Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen stellen in de chat aan een adviseur. Je volgt de presentatie via de computer, tablet of telefoon. Na de informatieavond ontvang je de adviesrapporten van de voorbeeldwoningen.

Aanmelden
Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties, vul je postcode in, klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in Westerveld en Schalkskamp-Ussen’ en klik op  ‘Aanmelden online informatieavond’. Vervolgens ontvang je een e-mail met de link.

Meer informatie
Heb je nog vragen over de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in Westerveld en Schalkskamp-Ussen’? Neem dan contact op met projecten@
regionaalenergieloket.nl
of via (088) 525 4110.

Lagere energierekening
Wil je na deze bijeenkomst nog meer weten over energie besparen? Volg Oss Schakelt Door op Facebook en Instagram of kijk op de website www.ossschakeltdoor.nl.

Meer berichten