<p>De Bergse Kunstveiling.</p>

De Bergse Kunstveiling.

Meld je voor 30 december aan voor de Bergse Kunstveiling

  •   keer gelezen

BERGHEM | Berghem Wijzer en Beeldend Berghem organiseren op 30 januari 2022 de Bergse Kunstveiling in de Berchplaets in Berghem. Een laagdrempelige veiling die open staat voor alle (amateur)kunstenaars. Interesse? Meld je aan via info@beeldendberghem.nl. De inschrijving sluit op 30 december.

De enige voorwaarde aan deelname aan de veiling is dat er een link met Berghem dient te zijn. Deze link is ruim: de maker of eigenaar woont of heeft een band met Berghem, het te veilen object heeft op een of andere manier te maken met Berghem of er is een historie of verhaal met Berghem. Het werk hoeft dus niet door jezelf gemaakt te zijn. Je kunt ook een schilderij van de kerk in Berghem dat je hebt hangen aanbieden voor de veiling.
Ook de veilingobjecten mogen heel verschillend zijn. Denk aan schilderijen, tekeningen, keramiek, beeldhouwwerk, porselein, glas, metaal, bijzondere foto’s, een sieraad, iets antieks of iets nieuws - het mag van alles zijn. Een selectiecommissie bepaalt aan de hand ingestuurde foto’s en informatie of het aangeboden veilingstuk geschikt is voor de veiling. Deze bestaat uit beeldend kunstenaar Alex van der Heijden, Marianne Dreese en Annelies Erkelens. Op zondag 30 januari kan het publiek gratis de veilingstukken tussen 10.00 en 12.00 uur bezichtigen. De veiling zelf begint om 14.00 uur en staat onder leiding van veilingmeester Theo van Ravensteijn, bekend van de Openbare Veiling Stichting Carnaval. Op 30 december sluit de inschrijving.
Kijk voor meer informatie op de website www.beeldendberghem.nl.

Meer berichten