Afbeelding
Advertorial

Welke slotenmaker kies je in Amsterdam West?

Algemeen 255 keer gelezen

Stel je voor: je trekt de deur achter je dicht en de schrik slaat je om het hart… Je hebt de sleutel aan de binnenkant laten zitten!

Je probeert je te bedenken hoe je de deur weer open gaat krijgen. Even rommelen, maar het helpt niet. Bovendien heb je netjes alle ramen en andere deuren afgesloten, dus een knappe dief die zomaar binnenkomt. En hoe goed je dat ook hebt geregeld, in dit geval is dat juist heel lastig.

Dat betekent dat je een slotenmaker zal moeten bellen. Het liefst bij jou in Amsterdam West natuurlijk, je wilt er natuurlijk niet te lang op wachten. Toch ken je ook de verhalen van hoe dat lelijk mis kan gaan, dus je bent op je hoede. Wij leggen je uit hoe je een goede en betrouwbare slotenmaker kiest.

Betrouwbare slotenmaker: een paar tips

Met een paar handige tips kies je een veel betere slotenmaker dan wanneer je nergens op zou letten. Je hebt natuurlijk geen zin in schade aan de deur, en een torenhoge rekening is ook niet waar je op zit te wachten. Met deze tips kies je in Amsterdam West een specialist die je wél goed kan helpen:

  • Vraag om een prijsindicatie
    Vertel de slotenmaker wat er is gebeurd, wat de situatie is en wat je precies verwacht (de deur moet weer open). Vraag op basis daarvan om een prijsindicatie, inclusief eventuele voorrijkosten. Zo weet je goed waar je aan toe bent, dus kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
  • Bespreek de werkwijze
    Op basis van jouw verhaal kan een goede slotenmaker je al precies vertellen wat er moet gebeuren. En lukt het niet om de deur op de makkelijke manier open te krijgen (flipperen), dan zal de slotenmaker het slot waarschijnlijk uitboren. Vraag daar ook alvast naar. Zorg dat je weet wat er moet gebeuren om de deur weer te openen.
  • Kies voor sloten met garantie
    En moet het slot worden uitgeboord? Vraag de slotenmaker op voorhand alvast naar de gebruikte sloten die worden teruggeplaatst. Krijg je daarop garantie? En zijn het sloten met het SKG-keurmerk voor veiligheid? Op die manier maak je eenvoudig een betere keuze.

Bel een slotenmaker in de buurt

Ten slotte is het een goed idee om een slotenmaker in de buurt te bellen. Daarmee weet je zeker dat de specialist bijvoorbeeld binnen 30 minuten ter plaatse is, dus dat je daar ook ’s avonds en in het weekend niet lang op hoeft te wachten. En wil je meer weten over hoe een goede slotenmaker werkt en wat je kunt verwachten? Lees meer op de website van zo’n ervaren specialist. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant