Gratis Online Duurzaam Wonen Spreekuur

  •   keer gelezen

Iedereen gebruikt energie. Heb je vragen over wat je zou moeten weten om energie te besparen? Stel je vraag aan een energiecoach tijdens een gratis Duurzaam Wonen Spreekuur

Meld je je in januari 2022 aan voor een duurzaam wonen spreekuur? Dan maak je kans op een Duurzaam Wonen Advies ter waarde van 395 euro. Het Slim Wonen Advies is na het Online Duurzaam Wonen Spreekuur de volgende stap in het verduurzamen van jouw woning. Een adviseur van Brabant Woont Slim loopt met jou door je huis. Bespreekt met jou jouw duurzame wensen en stelt aan de hand daarvan een adviesrapport op. Dat rapport is helemaal afgestemd op jouw woning en jouw wensen. Je kunt het zien als het duurzame stappenplan voor jouw huis voor nu en de toekomst.

Oss Schakelt Door
Oss Schakelt Door is de besparingskalender van de gemeente Oss. In januari geeft Oss Schakelt Door informatie over hoe je je energierekening kunt lezen, maar ook wat je Slimme Meter zegt. Meer informatie op www.ossschakeltdoor.nl/metenisweten. Ook op Instagram en Facebook (@ossschakeltdoor) van Oss Schakelt Door vind je handige tips voor energiebesparing. Elke maand is er een winactie waar je aan mee kunt doen.

Meer berichten