De tentoonstelling in de Osse bibliotheek.
De tentoonstelling in de Osse bibliotheek.

Informatieve tentoonstelling Oss Schakelt Door in Bibliotheek Oss

  •   keer gelezen

OSS | De informatieve tentoonstelling van Oss Schakelt Door is van maandag 10 januari tot en met zaterdag 19 februari te zien in de Bibliotheek Oss. Oss Schakelt Door is de energiebesparingskalender van de gemeente Oss. 

Iedere maand zijn er tips, lokale verhalen en informatie over geldzaken en advies over energiebesparing. In de Bibliotheek is een selectie van de maanden van de besparingskalender van het afgelopen anderhalf jaar tentoongesteld. Daarbij zijn allerlei boeken te vinden rondom dit thema.

Inspireren
Laat je inspireren door de verhalen van inwoners van de gemeente Oss. Kinderen kunnen ter plekke experimenteren met het energiegebruik van lampen en apparaten en een kleurplaat mee naar huis nemen. Ook is er informatie over het energieloket van de gemeente: Brabant Woont Slim.
Omdat Brabant Woont Slim is opgericht door en vóór de gemeente zijn ze onafhankelijk. De adviseurs dragen altijd de beste oplossing voor jouw situatie aan en nemen alle subsidieopties met je door. Brabant Woont Slim begeleidt en informeert gratis.

Meer informatie
In januari geeft Oss Schakelt Door informatie over hoe je je energierekening kunt lezen, maar ook wat je Slimme Meter zegt. Meten is weten. Wat kun je eigenlijk allemaal meten? Wat wil je weten? Volg Oss Schakelt Door op Social Media voor tips en verhalen uit de gemeente Oss. Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op de website www.ossschakeltdoor.nl.

Meer berichten