Afbeelding

Business Gala Oss keert op 14 mei terug op de kalender

Algemeen 381 keer gelezen

OSS | Goed nieuws voor Osse ondernemers. Na twee jaar mogen ze zich weer verheugen op het Business Gala Oss. Het ondernemersfeest vindt plaats op zaterdag 14 mei en wordt georganiseerd door Partycrew. Het galabestuur belooft de gasten een verrassend evenement met een ‘oud’ thema, dat door corona misschien wel relevanter is dan ooit.

In oktober 2019 maakte de organisatie van Business Gala Oss vol goede moed het thema voor 2020 bekend: Dare to change. Een thema dat moest benadrukken dat het lef om te veranderen misschien wel hét geheim is van succesvol ondernemerschap. Twee jaar verder lijkt die boodschap relevanter dan ooit. En dus houdt de organisatie vast aan het ‘oude’ thema.

Alle seinen nu op groen
“We zijn dolblij om na twee jaar afwezigheid terug te keren”, aldus Jorg Zwaans, voorzitter van het galabestuur. “Business Gala Oss is een traditie voor veel Osse ondernemers. We betreuren het dan ook dat het evenement de afgelopen twee jaar geen plaats kon vinden. Voor een nieuwe editie in 2022 staan alle seinen nu gelukkig op groen. De voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang.”

Doel
Aan het doel van de avond is volgens Zwaans niets veranderd. “Samen met Partycrew maken we er een gala van dat zowel stijlvol als spraakmakend is. Op een verrassende locatie bovendien. Natuurlijk is de onthulling van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar het absolute hoogtepunt van de avond. Want veranderen is belangrijk, maar ergens aan vasthouden is dat soms ook.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant