De heren van Dynamico. (Rachelle Fotografie)
De heren van Dynamico. (Rachelle Fotografie)

Dynamico is los en wint opnieuw in Eredivisie

Sport 288 keer gelezen

DEN HAAG | Twee bonuspunten voor Dynamico. Uit bij nummer zes Hellas werd verrassend gewonnen: 21-27 na een ruststand van 6-12. Keeper Rik Horbach en linkerhoek Thomas van Kessel waren de uitblinkers, terwijl ‘herintreder’ Joeri Dorrestein een verdienstelijke rentree maakte.

Dorrestein had in meerdere promoties van Olympia’89/DOS’80 een aandeel, maar pendelde de laatste seizoen tussen het tweede en andere sportieve activiteiten. Nu mocht hij na enkele weken trainen zijn opwachting maken in de formatie van Vladan Mijalkovic. In de dekking, die stond als een huis, was hij lekker aan het buffelen. Maar een rentree is pas echt geslaagd als je ook scoort. En dat deed hij in de absolute slotfase door de 20-27 aan te tekenen, waarna Hellas nog één keer een doelpunt maakte: eindstand 21-27.
Het duel van V&L werd afgelast, waardoor Dynamico over die ploeg klom, wel met één duel meer gespeeld. Minder goed nieuws was de zege van EHC, waardoor het gat met een degradatieplaats niet groter werd dan de drie punten van vóór deze speelronde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant