Heb jij in jouw wijk of kern een idee voor een activiteit op 5 mei?

  •   keer gelezen

OSS | De gemeente Oss is dit jaar gastgemeente voor de Nationale viering van de bevrijding van 5 mei. Ze willen er een bijzondere dag van maken met het liefst in elke wijk van Oss en in elke kern een activiteit. Heb jij of heeft jouw vereniging of club een activiteit die past bij 5 mei? Of ideeën daarover? Laat het uiterlijk 25 februari weten via theatervandestad@
lievekamp.nl.Meer info via ml.roefs@oss.nl.

De provincie Noord-Brabant is de gastprovincie tijdens de Nationale Viering van de Bevrijding op 5 mei 2022. De viering begint ieder jaar met de 5 mei-lezing. Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Oss en de provincie Noord-Brabant.  Ridder der Militaire Willems-Orde luitenant-kolonel Gijs Tuinman geeft dit jaar de jaarlijkse 5 mei-lezing in Oss. Tuinman is een Nederlandse officier in de rang van luitenant-kolonel van de Koninklijke Landmacht.

Live op tv
Het Nationaal Comité gaat bij de voorbereidingen op 4 en 5 mei uit van verschillende scenario’s die zijn afgestemd op de geldende coronamaatregelen. De NOS zendt zowel de Nationale Herdenking als de 5 mei-lezing live uit op televisiezender NPO 1.

Meer berichten