Foto:

Een begin maken aan je Wft: tips om op te starten.

  •   keer gelezen

Wft wil zeggen Wet op het financieel toezicht. Het is een wet die het toezicht op financiële instellingen in Nederland regelt. Je zou daarbij kunnen denken aan tussenpersonen, verzekeraars, banken en andere mensen die actief zijn binnen de financiële dienstverlening. Er worden door de wet bepaalde eisen gesteld aan een financieel dienstverlener, de belangen van de consument staan altijd voorop.

Waarom vandaag nog starten met Wft?

Financieel dienstverleners moeten voldoen aan de door de wet gestelde zorgplicht en vakbekwaamheid. Dit kan niet zomaar, je moet daar namelijk wel voor hebben geleerd. Je moet alle stof goed beheersen en dan pas kun jij een Wft certificaat behalen en verder als adviseur. Start vandaag nog met je Wft als je het nodig hebt voor je werk of wanneer jij het een interessant vakgebied vindt. Steeds meer mensen schrijven zich in omdat ze het nodig hebben voor hun werk als adviseur, bijvoorbeeld als je bij de bank of bij een verzekeringsmaatschappij werkt. Maar ook als tussenpersoon heb je je certificaat echt nodig en deze kun je snel behalen bij Hoffelijk.

Wft certificaat interessant voor jou?

Wil je graag klanten informeren over financiële diensten en ze door kunnen verwijzen naar de juiste specialist? Wil je klantvragen kunnen behandelen als eerstelijns contact? Wil je kennis vergaren over betalen, sparen en verzekeringen? Dan is het Wft modulecertificaat Basis iets wat jij wel kunt gebruiken. Misschien is het voor jou al even geleden dat je in de schoolbanken hebt gezeten en denk je dat het voor jou een hele opgave gaat zijn. Maar geen zorgen, want bij Hoffelijk is overal aan gedacht. Je leert vanuit huis, waar en wanneer dat het jou uitkomt.

Je wordt volledig ontzorgd in je leerproces op weg naar je certificaat Wft Basis. Door gebruik te maken van de digitale opleiding wordt ervoor gezorgd dat je in één keer slaagt voor het examen. Hoe? Omdat je gebruik kunt maken van de digitale leeromgeving, de vele oefenvragen en oefenexamens en nog zoveel meer…

Meer weten over Hoffelijk?  

Met het motto ‘digitaal waar het kan, klassikaal waar het moet’ heeft Hoffelijk al veel klanten binnen weten te halen. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in het digitaal opleiden en vakbekwaam houden van financieel dienstverleners. Wil jij meer over Hoffelijk weten? Dan is dit het juiste moment. Er kunnen namelijk opleidingen worden gevolgd, maar je kunt er ook examens afleggen. Bij Hoffelijk beschikken ze over het grootste netwerk aan examenlocaties binnen heel Nederland. Andere redenen om voor Hoffelijk te kiezen zijn:

-  Lage studiebelasting.

-  Hoge slagingspercentages.

-  Scherpe prijzen.

-  Landelijke dekking. 

Meer berichten