Advertorial

Zo ziet de game pc van de toekomst eruit

  •   keer gelezen

Ben jij dol op het spelen van games in je vrije tijd? Groot gelijk, want het is volgens velen een van de leukste vormen van vermaak die er is. De echte fans zijn dan ook constant bezig met het verbeteren van hun game ervaring, en houden constant de nieuwste gadgets in de gaten op gamegebied. Natuurlijk blijft het altijd een beetje gissen hoe de high end game PC van de toekomst eruitziet, maar er zijn wel een paar opvallende trends die je op dit moment al spot in winkels voor gaming PC’s, zoals Computer Bestel. Over deze trends lees je in deze blog meer.

De verlichting van de high end game PC van de toekomst

Met stip op nummer één in de trends voor gaming pc’s is natuurlijk de verlichting. Waar professionele pc’s voor lange tijd saaie omhuizingen hadden zie je nu steeds meer verlichting, en dat in alle kleuren. Deze verlichting kun je vaak zelf instellen. Wil je bijvoorbeeld dat hij constant lichtblauw is, of hou je van roze? Of wil je juist dat de kleuren veranderen als je aan het gamen bent? Dit geeft het gamen een super toffe extra dimensie, en laten we eerlijk zijn: het ziet er natuurlijk ook gewoon super vet uit.

Aanpasbare pc’s worden de standaard

Hoewel niet iedereen het eens is over dit punt zijn er wel steeds meer winkels waar je een PC samenstellen kunt die je na verloop van tijd kunt aanpassen. De onderdelen zijn immers door deze winkel in elkaar gezet, en als je op een gegeven moment iets wilt wijzigen dan kan dat. Bij oudere modellen moet je het vaak jarenlang doen met bepaalde onderdelen, simpelweg omdat ze zodanig zijn ingebouwd dat ze niet aan te passen zijn. De trend is dat het juist veel normaler wordt om onderdelen te vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze een upgrade nodig hebben en je nieuwere games met dezelfde ervaring wilt kunnen spelen. Super handig, want zo duurt het in feite een stuk langer voor je weer een volledig nieuwe PC moet samenstellen. Je past gewoon de huidige aan zodat hij weer een poosje mee kan en toch jouw game-ervaring direct verbetert.

Nóg krachtigere onderdelen

Waar veel mensen denken dat bijvoorbeeld de videokaart heus niet nóg beter kan, wordt er op de een of andere manier toch altijd weer een betere uitgebracht na verloop van tijd. Hetzelfde geldt voor andere onderdelen, wat benadrukt hoe interessant het is dat computers in de toekomst aanpasbaar worden. De processor van een high end gaming PC bijvoorbeeld, is een van de belangrijkste onderdelen voor wanneer iemand bij Computer Bestel een PC samenstellen wil. Je denkt misschien op dit moment de allerbeste processor te kopen die er bestaat, maar we durven onze hand ervoor in het vuur te houden dat je daar over 2 jaar weer anders over denkt. Een PC samenstellen doe je dan ook heus voor de lange termijn, maar wees niet verbaasd als deze over enkele jaren alweer ietwat verouderd is.

Meer berichten