Afbeelding
Advertorial

Deze waterdichte winterboots mogen niet in je schoenenkast ontbreken!

Algemeen 197 keer gelezen

Heb je altijd koude voeten en ben je benieuwd welke winter boots dames in dit seizoen in hun schoenenkast moeten hebben? Dan is ZOO Footwear een echte aanrader, want dit Nederlandse schoenenmerk maakt al sinds 1977 comfortabele en modieuze dames laarzen en wandelschoenen. 

Waterdicht en lekker warm

De winterlaarzen van ZOO Footwear zijn allemaal waterdicht dankzij de rubberen zool en het speciale Acquastop Membraan. Dit laagje zit tussen de binnenvoering en het buitenste laag. Dit zorgt ervoor dat vocht jouw voeten niet kan bereiken. Dit betekent dus dat je probleemloos in een plas water stapt of door de regen kunt fietsen. Ook dames met koude voeten kunnen goed slagen bij ZOO Footwear, want dankzij het leer blijven je voeten heerlijk warm, zonder last te krijgen van zweetvoeten.

Voor iedere outfit een paar mooie winterboots

Praktische winterschoenen zijn een must, maar natuurlijk willen we er ook nog een beetje leuk uit blijven zien. Gelukkig heeft ZOO Footwear ook met dit aspect rekening gehouden, want outdoor laarzen van ZOO Footwear kopen betekent dat je een ruime keuze qua kleur en design hebt. Draag je liever korte laarsjes, dan zijn de enkellaarzen echt een musthave. Liever laarzen met lange schacht om je benen warm te houden? Ook dan zit je goed bij ZOO Footwear, want dan heb je de keuze uit boots met bijvoorbeeld een rits, gesp of veters op de schacht. 

Zo geniet je het langst van je nieuwe outdoor schoenen

Je schoenen hebben het zwaar te verduren in de winter, dus is het belangrijk om je nieuwe boots om de paar weken in te sprayen met impregneer-spray. Dit zorgt ervoor dat vuil makkelijk van de buitenkant afglijdt, waardoor de schoenen langer mooi blijven. Daarnaast is het insmeren met leder crème ook belangrijk als het leer een beetje uit begint te drogen. Wil je nog meer informatie en tips over jouw favoriete winterschoenen? Bekijk alles over outdoor laarzen op Tinki, een uitgebreide blog om de aankoop van jouw nieuwe winterboots te vergemakkelijken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant