Marjolein van Hattem
Marjolein van Hattem

Nieuwkomers verwachten meerdere zetels in Osse gemeenteraad binnen te slepen

Politiek 2.077 keer gelezen

Met Dynamisch Democratisch Oss en Forum voor Democratie doen er twee partijen voor het eerst mee aan de Osse gemeenteraadsverkiezingen. Beide partijen verwachten meerdere zetels binnen te halen.

Lijsttrekker Marjolein van Hattem van FVD geeft aan met iedere zetel tevreden te zijn. “Uiteraard hopen wij op veel zetels om daadwerkelijk een kleine revolutie te kunnen ontketenen in Oss. Gezien de ontevredenheid in de samenleving, het wantrouwen in de kartelpartijen en de wens van burgers om hun vrijheid weer terug te krijgen, verwachten we toch wel tussen de 3 en 5 zetels te scoren. Als framing door de media een minder grote rol zou spelen, dan verwacht ik zelfs dat we veel meer zetels zouden kunnen halen.”


Frank Duijs

Lijsttrekker Frank Duijs van DDO is tevreden met 3 zetels. “De standpunten van DDO en haar optreden vinden een goede voedingsbodem bij de bevolking, in haar energiebenadering mag DDO uniek genoemd worden en de bevolking beseft en waardeert dat. Desalniettemin is DDO een startende partij en terughoudendheid in haar verwachtingspatroon zal een goede raad zijn. Daarnaast is er toenemende concurrentie te verwachten juist op de standpunten die ertoe doen. Om die reden zal DDO tevreden zijn met ca 3000 stemmen, lees 3 zetels.”

Lees komende woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant