Afbeelding
Advertorial

Uw dakraam vervangen is duurzaam om diverse redenen

Algemeen 279 keer gelezen

Het is goed te zien wanneer het de hoogste tijd is om een dakraam te vervangen. Zo wijst wazig glas erop dat het lek is, en ziet u het in een oogopslag wanneer het materiaal verouderd is. Een frisse opknapbeurt is dan nodig, en daarmee trakteert u zichzelf niet alleen op een betere uitstraling en het broodnodige daglicht, maar ook op duurzame voordelen. 

Waarde van uw huis

Als eerste is daar het financiële voordeel op de lange termijn: een lek of verweerd dakraam drukt de verkoopprijs. Een Velux dakraam vervangen is dus een investering, voor wanneer u het huis ooit te koop zet. Nu denkt u daar misschien niet aan, maar zeg nooit nooit. Daarnaast is het ‘gewoon’ een veel frisser gezicht als de boel vernieuwd is. En, niet in de laatste plaats, u voorkomt dat het vocht verder doordringt tot het dakbeschot. Dat zou financieel nog meer negatieve gevolgen hebben en dan bent u - hoewel in uw eigen woning - verder van huis. 

Betere isolatie en meer zonlicht

Een verouderd dakraam ontneemt zonlicht aan de ruimte en laat vocht en kou door. Met het laten vervangen van het dakraam door Dakraam Garant verbruikt u dus minder energie, iets waarnaar we deze eeuw massaal en eensgezind streven. Is deze ingreep op de lange termijn aantrekkelijk, ook op de korte termijn geniet u de voordelen ervan - die zijn immers te zien op uw energienota. Duurzaamheid en de waarde van een woning gaan hand in hand. En hoe belangrijk zonlicht is voor een mens, hoeven we niet uit te leggen. 

Bedieningsgemak en snelle service

Niet alleen eventuele toekomstige bewoners profiteren van het vervangen dakraam. De nieuwste ontwerpen hebben optimaal bedieningsgemak en zijn vervaardigd uit stoere en duurzame materialen. Daarbij houdt de service van Dakraam Garant niet op bij het vervangen van het dakraam. Er wordt bij u thuis gekeken welke opties het beste zijn, vervolgens maakt u een afspraak voor de verwijdering van het oude dakraam alsmede uiteraard de montage van het moderne exemplaar. De monteurs dekken de rest van de ruimte netjes af en ruimen na de werkzaamheden alle rommel op. 

Decoratie

Ook op het gebied van decoratie is Dakraam Garant de maatschappij die u moet hebben. Een extra service die verleend wordt is bijvoorbeeld het adviseren over rolgordijnen en/of plisségordijnen, die het geheel meteen af maken. Als u dan toch bezig bent de betreffende ruimte op te knappen, is het raadzaam meteen door te pakken. Zonwering en rolluiken behoren daarbij tevens tot de mogelijkheden. Kortom: er zijn meer dan genoeg redenen om uw oude dakraam te vervangen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant