Advertorial

De leukste verjaardagscadeaus voor mannen

  •   keer gelezen

Ben je op zoek naar een uniek verjaardagscadeau voor je man, vriend, broer, neefje of zoon? Het is lastig om elk jaar weer een origineel verjaardagscadeau te bedenken, vooral als diegene alles al heeft. Wij hebben hieronder een aantal gave cadeaus opgesomd, zodat jij dat typische mannen cadeau of een humoristisch geschenk kan geven wat in de smaak zal vallen. Met deze cadeaus zorg jij ervoor dat elke verjaardag een feestje wordt.

Gadgets

Vergeet het geven van een boek, geld of kadobon. Het cadeau wat je geeft moet verrassend zijn. Kies voor een gadget! Mannen houden van gadgets. Gadgets als cadeau zijn leuk en handig. Het zijn vaak nieuwe en slim ontworpen artikelen. Er zijn ontzettend veel verschillende gadgets. Denk aan gadgets voor zijn telefoon, sport gadgets of bijvoorbeeld reis gadgets. Wat dacht je van een smartwatch of een drone? Smart home gadgets of spy gadgets? Fitness trackers of een tafelbarbecue? Er is keuze genoeg. Zoek je een gadget voor een man die graag foto’s maakt, geef hem dan een USB Type-C cadeau zodat zijn foto’s op een veilige manier opgeslagen kunnen worden. Om gadgets een persoonlijke touch te geven, kan je ze laten bedrukken. Laat USB sticks bedrukken met de naam van de ontvanger of kies voor een verjaardagswens.

Een belevenis

Geef een belevenis cadeau. Bij dit cadeau gaat het erom dat iemand iets gaat doen. Niet alleen leuk en origineel, ook zorgt een belevenis voor een mooie herinnering. Een belevenis, bijvoorbeeld een sportieve activiteit, wordt langer herinnerd dan een standaard cadeau. Voor ieder type man is er een belevenis: een sportieve belevenis, romantische belevenis, een dagje uit of een weekendje weg. Denk bijvoorbeeld aan een surprise-trip, race experience, off-road rijden, culinaire fietsroute of een diner bij kaarslicht op grote hoogte. Met een belevenis cadeau bezorg je de jarige een onvergetelijke dag.

Bedrukte cadeaus

Een gepersonaliseerd verjaardagscadeau is het leukste cadeau. Persoonlijke cadeaus zijn uniek. Op veel cadeaus kan je een bedrukking plaatsen zoals een naam, foto of een tekst. Het gaat om de moeite die je ervoor doet en de gedachte die achter een persoonlijk cadeau zit. Je kan dus zelfs de meest standaard cadeaus personaliseren met een opdruk. Niet alleen het geven van een gepersonaliseerd cadeau is leuk, ook het bedenken van het cadeau zorgt voor de nodige voorpret. Een foto op een kussen, een tekst op een keukenschort of een naam of een fles wijn doet het altijd goed. Ook pennen bedrukken met naam is een mooi geschenk. Bedrukte pennen worden dagelijks gebruikt waardoor de ontvanger elke dag aan jouw unieke cadeau herinnerd wordt. Met gepersonaliseerde cadeaus kan je elke man verrassen. De ontvanger zal het cadeau enorm waarderen en zich realiseren dat je er moeite voor hebt gedaan.

Meer berichten