Van den Udenhout bestaat 65 jaar.
Van den Udenhout bestaat 65 jaar. Foto:

Jubileum autobedrijf Van den Udenhout

Zakelijk 1.752 keer gelezen

VEGHEL | Om hun 65-jarig jublieum te vieren stunt autobedrijf Van den Udenhout van 25 tot en met 27 maart met private lease-tarieven. Daarnaast geven ze 1000 euro korting op nieuwe auto’s en (tot) 750 euro op occasions. Wie een autoverzekering bij afsluit ontvangt tot 250 euro cashback. Ook staat de ruime voorraad Kalkhoff e-bikes klaar.

In 1957 verkreeg Jan van den Udenhout het dealerschap voor de verkoop van Volkswagens. Inmiddels is Van den Udenhout uitgegroeid tot één van de grootste autodealers van Brabant. Om die rijke historie het hele jaar door te vieren, trapt het autobedrijf af met een jubileumshow op alle vestigingen.

Kortingen
Commercieel directeur Mark Bastiaansen: Dat belooft één groot spektakel te worden met kortingen die er niet om liegen. Een Volkswagen, Audi, Seat, Skoda of Volkswagen Bedrijfswagen was nog nooit zo voordelig. Of u nu kiest voor een nieuwe of voor een gebruikte auto of bedrijfswagen, voor koop of voor private lease: u heeft altijd een deal. Iedereen ontvangt tijdens de jubileumshow 20 euro extra korting op de maandelijkse private lease-tarieven. Voor 319 euro per maand heb je al een Skoda Fabia of voor 399 per maand een splinternieuwe Volkswagen Taigo. Deze korting geldt op alle modellen van onze merken. Bij aankoop profiteert u van 1000 euro jubileumkorting op nieuwe (bedrijfs)auto’s en 750 euro op occasions.” De garantie van de Kalkhoff e-bikes is tevens verlengd van 2 naar 5 jaar, en staan op voorraad. “We verwachten veel belangstelling”, verklaart Bastiaansen. “Mijn advies? Wacht niet te lang. Want weg is weg.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant