Sandra en David van Beek in Beachclub De Maashorst.
Sandra en David van Beek in Beachclub De Maashorst.

Volop mogelijkheden bij Beachclub de Maashorst

Zakelijk 3.229 keer gelezen

SCHAIJK | Een unieke locatie met volop mogelijkheden in een prachtige omgeving. Zo mogen we Beachclub De Maashorst aan de Palmstraat 7 in Schaijk beschrijven. Na de opening van het seizoen op 1 april hopen Sandra en David van Beek zoveel mogelijk gasten te mogen verwelkomen. “Je kunt hier echt genieten.”

Op 1 juni 2020 opende Beachclub De Maashorst -onderdeel van Partyservice in Stijl- de deuren in Recreatieoord de Maashorst in Schaijk. De reacties van de gasten op de enorme metamorfose van het pand waren geweldig. Helaas kon de Beachclub niet lang open blijven vanwege corona. “We willen na twee vervelende coronajaren alleen maar vooruit kijken. Ondanks dat het een tijd was dat investeren moeilijk is, hebben wij niet stilgezeten. Zo is ons terras aangepakt en staan er extra statafels, zijn we bezig de snackbar te moderniseren en gaan we ons partyterras uitbreiden. Ook komen er binnenkort 24 rieten parasols met bedjes eronder. Je kunt een drankje bestellen en genieten van het zonnetje en de omgeving. Een vakantiegevoel in eigen land.” Er zijn nog meer plannen. “We zijn bezig met iets ludieks voor deze regio wat we binnenkort presenteren.” Gasten van de Beachclub mogen gratis parkeren.

Voor iedereen
Bij Beachclub De Maashorst zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je er heerlijk eten en drinken, binnen of op het terras. Er is een grote speeltuin voor kinderen. In de zaal vinden vaak activiteiten plaats. Van een verjaardag tot een bedrijfsfeest, het verzorgen van workshops tot een barbecue voor tientallen vrienden, het kan allemaal worden gehouden. Door de verrijdbare wanden maak je de zaal zo groot als je wil. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een tribute aan Joe Cocker. “De aanvragen voor feesten stromen binnen. Mensen willen na de coronatijd weer genieten van leuke dingen.”

Omgeving
Niet alleen de Beachclub valt in de smaak van gasten, ook de omgeving. Midden in de bossen van de Maashorst en in trek van wandelaars en fietsers. Voor de beachclub is een zandstrand en twee recreatieplassen. 1 plas is maar 60 centimeter diep, de andere is meters diep. De waterkwaliteit heeft de maximale drie sterren. Spectaculair is dat het een ligplaats is voor flyboarden. Verder heeft de Beachclub goed contact voor het verhuur van de elektrische fluisterstep.
Ontdekken
De doelgroep bij Beachclub de Maashorst is heel breed. Van mensen uit de omgeving, toeristen die in de buurt overnachten tot liefhebbers die er graag een flink stuk in de auto voor willen zitten. “We hebben zin in de zomer en hopen veel mensen te mogen ontvangen. De verwachtingen zijn goed. Hoeveel reacties van mensen we wel niet krijgen dat ze aangenaam verrast zijn over de club en de omgeving.”

Personeel
Beachclub de Maashorst is iedere donderdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur open. Hoe dichter naar de zomer, hoe breder de openingstijden. De Beachclub is bereikbaar via info@beachclubdemaashorst.nl of  (06) 30 10 11 10. Kijk ook eens op www.beachclubdemaashorst.nl. Je kunt ook contact opnemen als je op zoek bent naar een veelzijdige baan in een mooi horecabedrijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant