Hendriks Bouw en Ontwikkeling bij Stichting Het Klavier.
Hendriks Bouw en Ontwikkeling bij Stichting Het Klavier.

Wil jij gratis professionele klushulp van Hendriks Bouw en Ontwikkeling?

Algemeen 1.886 keer gelezen

Hendriks Bouw en Ontwikkeling viert een bijzonder jubileum: het familiebedrijf uit Oss bestaat honderd jaar. De ‘eenmanszaak voor metselwerken’ die Lambertus Hendriks in 1922 in Oss begon, groeide uit tot een duurzame en innovatieve onderneming actief in ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud en beheer. 

Met een vernieuwd, duurzaam kantoor aan de Kanaalstraat en een nieuw logo gaat het familiebedrijf het eeuwfeest in. Dat wordt op diverse momenten in 2022 gevierd, met de bijna 320 medewerkers, opdrachtgevers, bouwpartners én de regio.

Verjaardag
Honderd jaar worden, dat is een mijlpaal. En wie jarig is, trakteert. Maar wel op een manier die bij Hendriks past: met oog voor de regio. Daarom maken inwoners, verenigingen of stichtingen in de regio waar Hendriks actief is (Noord-Brabant en Zuid-Gelderland) onder het motto ‘Hendriks Helpt’ dit hele jaar kans op gratis professionele klushulp.

Klus
Je kent vast iemand zoals bijvoorbeeld de buurvrouw die alleen woont, waar de schutting op instorten staat. Of dat verenigingsgebouw waar de keukenkastjes aan vervanging toe zijn. Of de buurman, die op leeftijd is en gefrustreerd raakt dat het dak van zijn schuurtje lekt, maar er zelf niets meer aan kan doen. Misschien ken je iemand met een beperking of handicap waar wij in huis een aanpassing kunnen doen, waardoor het leven wat gemakkelijker wordt? Hendriks Helpt fikst eindelijk die klus die al zo lang is blijven liggen.

Stichting Het Klavier
Stichting Het Klavier is een initiatief van ouders voor 14 (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een nieuwe woonvoorziening in Uden, waar de bewoners 24-uurs zorg krijgen. Een plek waar zij zich veilig, vertrouwd en thuis voelen. Om deze plek nog mooier te maken hebben de vakmannen van Hendriks Helpt een berging voor de tandems en duofietsen gerealiseerd zodat deze niet meer buiten in de regen staan te verpieteren. De officiële overhandiging vond afgelopen weekend in een feestelijke setting met de bewoners plaats.
Verder gaat Hendriks de komende maanden aan de slag voor Stichting Dichterbij in Heesch, familie Gijsbers uit Haps, het Zanddonk Huis in Beuningen en organisatie GezelligBij/’t Kempke in Ravenstein.

Hulpvraag?
Ken jij iemand die de hulp van Hendriks nodig heeft of heb je zelf een klus die al te lang ligt én woon je in de regio waar wij actief zijn? Meld je dan aan voor Hendriks Helpt via het formulier op de website www.hendriksbouwenontwikkeling.nl/over-ons/hendriks-helpt/. Iedereen kan meedoen. Elke maand wordt uit alle inzendingen één winnende klus geselecteerd. Die wordt vervolgens uitgevoerd door de vakmensen van Hendriks Helpt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant