Afbeelding

Speakers Corner presenteert de Veelbelovend Ondernemers

Zakelijk 291 keer gelezen

OSS | Wie wordt de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar? Dat maakt de jury bekend tijdens het Business Gala Oss. Om de spanning op te bouwen, vindt op woensdag 13 april een speciale editie van Speakers Corner plaats. Tijdens een interactieve talkshow in Brasserie La Colline stellen de genomineerde ondernemers zich voor: Jules Luijpen en Pim Gijsbers (Haaks), Sander van Asbeck (RiboPro) en Elise van Gent (You and Me bij Elise).

Een Speakers Corner-editie waarin de genomineerde Veelbelovend Ondernemers zich voorstellen is niet nieuw. Deze keer vindt het evenement echter niet plaats in De Nieuwe Wereld, maar bij Brasserie La Colline. Tijdens een interactieve talkshow in de horecazaak op de Heuvel kunnen de Osse ondernemers en andere belangstellenden uitgebreid kennismaken met de drie kanshebbers op de eervolle titel.
“We gaan het nét even anders aanpakken”, aldus Gert Jordaans, eigenaar van zowel La Colline als De Nieuwe Wereld. “Natuurlijk staan de genomineerde ondernemers nog steeds in het middelpunt van de belangstelling. Maar dat doen ze dit jaar in een talkshowsetting, met meer ruimte voor interactie. Voor zo’n setting leent La Colline zich het beste, daarom verhuizen we eenmalig naar de overkant.”
De presentatie van Speakers Corner is in handen van Peter Taylor Parkins. Aan zijn tafel schuiven de genomineerden aan voor een informeel gesprek. Daarbij kan het publiek de ondernemers ook vragen stellen, want co-presentator Stijn Kling wandelt met een microfoon door de zaal.
Ondernemers en andere belangstellenden zijn welkom vanaf 16.30 uur. De talkshow begint om 17.30 uur en wordt afgesloten met een borrel. Aanmelden is niet nodig, maar de organisatie tipt bezoekers om op tijd te komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant