Sanne Voets.
Sanne Voets.

Sanne Voets Sportvrouw van het Jaar, Danjuma pakt titel bij de mannen

Sport 1.357 keer gelezen

OSS | Sanne Voets is maandagavond gekroond tot Sportvrouw van het Jaar 2021 in de gemeente Oss. De titel bij de mannen ging naar Villarreal-aanvaller Arnaut Danjuma Groeneveld. Sporttalent van het Jaar is motorcrosser Ivano van Erp geworden. Daarnaast werden de veertien kampioenen uit Oss in het zonnetje gezet. 

Dit jaar werd ook de Sportakkoord Stimuleringsaward uitgereikt. De award ging naar het initiatief van Stichting Urban Sports Oss. Ze zetten zich in voor de aanleg van een Calisthenicspark in de gemeente Oss. De stuurgroep van het Osse Sport- en Preventieakkoord heeft besloten dat dit initiatief de Sportakkoord Stimuleringsaward dit jaar krijgt.

Aandacht voor Uniek Sporten en Wheelchair Tennis Masters 2022 
Daarnaast werd er deze avond ook aandacht besteed aan de mogelijkheden voor Unieke Sporters op Sportpark de Rusheuvel. Een aantal spelers van het G-team van MHC Oss daagde presentator Justin Hendriks uit voor een hockeycircuit. Tijdens de show werden 300 zachte tennisballen in de zaal verspreid om aandacht te vragen voor de Wheelchair Tennis Masters 2022. Met een winactie werden twee kaartjes voor dit toernooi weggegeven. Het toernooi vindt van 30 oktober tot en met 6 november plaats in Oss.
Lees komende woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant