Afbeelding

Kampioenen van Osse zaalvoetbalcompetitie bekend, maar wie wint de beker?

Sport 841 keer gelezen

OSS | De zaalvoetbalcompetitie in Oss nadert, ondanks corona, toch zijn einde dit seizoen. Nadat vanaf september vorig jaar eerst alle teams elkaar één keer hadden ontmoet is Recreatief Zaalvoetbal Oss (RZV) verder gegaan met twee klassen. Deze speelden nog een hele competitie tegen elkaar en de kampioenen zijn nu bekend.

In de eerste klasse is het FC de Blauwe Kooi kampioen, terwijl in de tweede klasse Hertog Jan van Brabant de beste ploeg was dit seizoen. 

Beker
Ook de bekercompetitie nadert zijn climax. Op de slotavond woensdag 20 april gaan 4 ploegen uitmaken wie uiteindelijk de beker mag opeisen: ChaOss United, Maicos Automotive, I Nerazurri en Mondriaanbar. “Het belooft een mooie avond te worden als afsluiting van het zaalvoetbalseizoen in de Mondriaan sporthal en -bar. Daarna vinden de verschillende prijsuitreikingen plaats”, aldus het bestuur van RZV.

Inschrijven
Teams die zich in willen schrijven voor het komend seizoen kunnen dat doen via jozaalvoetbaloss@home.nl. Er wordt gezaalvoetbald op maandag- en woensdagavond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant