Oproepkrachten gezocht voor de lente- en zomerperiode bij het leukste bedrijf in Geffen. (Foto: ToetaV Productions)
Oproepkrachten gezocht voor de lente- en zomerperiode bij het leukste bedrijf in Geffen. (Foto: ToetaV Productions)

‘De perfecte bijbaan’ bij Sports & Playgrass

Zakelijk 616 keer gelezen

GEFFEN | Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het verkopen, aanleggen en onderhouden van kunstgras sport- en speelvelden en beschikt over een groot aanlegteam. Met het oog op aankomend kunstgrasseizoen zijn zij op zoek naar frisse krachten ter uitbereiding van hun aanlegteam. Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan? Kom dan bij Sports & Playgrass werken.

Pannavelden, tennisbanen, privéhockeyveldjes, padelkooien, midgetgolfparken; Sports & Playgrass is geen ‘dertien in een dozijn’ kunstgrasservice. “Waar veel bedrijven zich richten op particuliere tuinen of juist grote sportvelden, zitten wij daar net tussenin. Alles op het gebied van sport- en spel, maar dan het wat meer specialistische werk”. aldus Mark Verhagen, mede-eigenaar van Sports & Playgrass. 

Werkgebied
Het werkgebied van Sports & Playgrass reikt veel verder dan Geffen. In heel Nederland, maar ook in België realiseren zij de mooiste kunstgrasvelden. Heel kleurrijk, met veel belijning of zelfs velden met (bedrijfs)logo’s, Sports & Playgrass gaat het niet uit de weg. Vakwerk, want vrijwel alles wordt met de hand gesneden en verlijmd.

Perfecte baan
Om alle vraag weg te werken zoekt Sports & Playgrass echter nog versterkingen. Ze maken hiervoor gebruik van ZZP’ers (onder andere hoveniers en stratenmakers), maar ook van vakantiekrachten. “Voor studenten bieden wij de perfecte bijbaan omdat dit goed te combineren is met hun studie. Op hun vrije dagen kunnen zij veel uren maken in een jong, fris en gemotiveerd team. Het is hard werken, maar wel met een gezellige, informele sfeer.”

Solliciteren
Denk je dat jij die aanpakker bent die Sports & Playgrass zoekt? Solliciteer dan en stuur een e-mail naar info@sports-playgrass.nl. Daarnaast is Sports & Playgrass bereikbaar op telefoonnummer (085) 130 69 21 of kom een keertje langs bij het Geffens Veld 6 in Geffen. De koffie staat dan klaar.

Meer info: https://sports-playgrass.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant