Inno van Alphen en Bas Huiskes.
Inno van Alphen en Bas Huiskes.

Aantrekkelijke acties tijdens Paasshow van Osse autobedrijven

Zakelijk 1.096 keer gelezen

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) auto of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Schrijf dan de Paasshow van Oss Autostad dikgedrukt in je agenda. Op tweede paasdag (maandag 18 april) openen diverse autobedrijven in Oss van 10.00 tot 16.00 uur de deuren.

Na twee jaar waarin corona het nieuws domineerde, is nu alles weer mogelijk. Vorig jaar was er ook een Paasshow, maar toen moesten mensen een afspraak maken en was een mondkapje verplicht. Er zijn nu geen maatregelen meer en iedereen mag binnenlopen wanneer hij/zij wil. “We verwachten komende maandag weer een ouderwetse gezelligheid, zoals in 2019 voor corona. De deuren staan voor iedereen open”, aldus Bas Huiskes, voorzitter van de vereniging Oss Autostad. “De sfeer is goed, het zonnetje schijnt: mensen hebben echt weer zin om erop uit te gaan. En nu de vakanties weer door kunnen gaan, wil je een veilige en mooie auto om in te rijden. Met allerlei aanbiedingen is het erg aantrekkelijk om te komen kijken en/of je te laten inspireren.”
Oss Autostad bestaat al vele tientallen jaren. De Paasshow is één van de activiteiten die wordt georganiseerd. De deelnemende autobedrijven merken dat lokaal kopen steeds belangrijker wordt gevonden door klanten. “Er zijn veel voordelen voor de klant, zoals service en garantie. Als er iets gerepareerd moet worden, dan is er een snelle oplossing. Bovendien zorg je met een ‘lokale aankoop’ voor bestaansrecht van de Osse autobedrijven.”

Uitdagingen
Tijdens de Paasshow zijn er allerlei leuke acties en activiteiten bij de deelnemende bedrijven. “De prijzen zijn goed en de inruilwaarde is goed, dus het is een ideale tijd om te kopen. Wel ligt er een flinke uitdaging op het gebied van nieuwe auto’s. Er is een beperkte voorraad, maar soms moet je lang wachten op de levertijd. Er zijn wel veel gebruikte auto’s te koop. Er is momenteel heel veel belangstelling in de automotive. Ga in gesprek met de verkoopadviseur over de mogelijkheden en oplossingen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant