Een eerdere editie van de Biescamploop.
Een eerdere editie van de Biescamploop.

26ste editie van Biescamploop voor atleten en trimmers

Sport 231 keer gelezen

GEFFEN | Voor de Maasland Run Classic, een serie 5 en 10 kilometer hardloopwedstrijden op de weg in de regio, wordt vrijdag 6 mei in Geffen de Biescamploop gehouden. De wedstrijd wordt dit jaar al voor de 26ste keer traditiegetrouw georganiseerd door voetbalvereniging Nooit Gedacht en atletiekvereniging AV Oss’78. De inschrijving voor deze wedstrijd/trimloop staat open voor atleten en trimmers.

Bij de heren 10 kilometer is een premie te verdienen van 50 euro voor het verbreken van het Biescamp-parcoursrecord, wat staat op 31 minuten en 50 seconden. Voor het verbreken van het 10 kilometer damesrecord is ook een premie van 50 euro te verdienen. Deze tijd staat op 38 minuten en 49 seconden.
Voor de jeugd is er een afstand van 1000 meter en 1750 meter. Deelname hiervoor is gratis. De start voor alle afstanden is om 19.30 uur.
Aanmelden en inschrijven kan tot 19.15 uur in het clubhuis van Nooit Gedacht op sportpark De Biescamp in Geffen. Het startgeld bedraagt 5 euro. Er is voldoende kleedruimte beschikbaar en na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om te douchen. De prijsuitreiking is ongeveer 20 minuten na de finish van de laatste deelnemer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant