<p>Een eerdere talkshow van &#39;t Lof.</p>

Een eerdere talkshow van 't Lof.

Bijzondere editie van talkshow ‘t Lof in Berghem

  •   keer gelezen

BERGHEM | De vierde editie van talkshow ’t Lof van creatief collectief Bèrge dur ut Lint wordt een bijzondere. Niet alleen omdat ze na corona ‘eindelijk weer mogen’, maar ook vanwege de locatie: eenmalig is de talkshow te zien en te beleven in openluchttheater Hoessenbosch in Berghem. Dit zal zijn op zondag 15 mei om 14.00 uur.

De ingrediënten voor ’t Lof zijn slappe klets, serieuze noten, muziek, columns, mooie verhalen en interviews met leuke gasten… en dat allemaal voor en over Berghem (Bèrge). De thuisbasis van de talkshow is (en blijft) café Roots, maar deze keer maakt Bèrge dur ut Lint een uitstapje naar het openluchttheater aan de rand van dorp en bos.

Gasten
Naast de leden van Bèrge dur ut Lint die de verhalen, columns en interviews verzorgen, zijn het muzikale duo Babs (zang) en Leon (gitaar) en presentatrice Miriam van de Wiel van de partij. Gasten voor de editie van 15 mei in Hoessenbosch zijn onder andere Wim de Grauw (gepensioneerd huisarts) en Laura Romanillos (Brabants Dagblad).

Erbij zijn
Kaarten voor’t Lof op 15 mei zijn online verkrijgbaar via openluchttheater Hoessenbosch (www.hoessenbosch.nl). In november vorig jaar kon ’t Lof niet doorgaan bij café Roots vanwege corona. Heb je toen kaarten gekocht? Hiermee kun je ook naar binnen bij deze speciale editie in het openluchttheater. Wil je daar geen gebruik van maken, dan kun je je kaartje voor het aankoopbedrag omwisselen bij Roots.

Over Bèrge dur ut Lint
Het collectief ontstond ongeveer tien jaar geleden uit twee kleinere groepjes Bèrgse fanatiekelingen. Het ene groepje had juist ’t Bèrgs Woordenboek afgerond en het andere groepje had een aantal jaar op rij De Bèrgse Kwis georganiseerd. Het idee ontstond om ‘wir wè schôns te doen vur de Bèrgse mense’. Zo ontstond Bèrge dur ut Lint. Inmiddels is het collectief een aantal boeken, talkshows, een toneelstuk, t-shirts en nog veel meer verder. Alles met één gemeenschappelijke factor… Bèrge.

Meer berichten