De heren van Dynamico. (Rachelle Fotografie)
De heren van Dynamico. (Rachelle Fotografie)

Heren Eredivisionist Dynamico lijken zich veilig te spelen na knappe winst

Sport 194 keer gelezen

OSS | De mannen van Dynamico hebben hun derde zege geboekt in vier wedstrijden. Thuis tegen E&O werd er knap gehandbald; de vijfvoudig landskampioen moest puntloos naar huis: 30-25 na een ruststand van 18-13.

Daardoor doet Dynamico goede zaken onderin. Het passeert zowel Havas als Dynamico op de ranglijst en klimt naar positie 11 (van de 16). Een ander vijfvoudig landskampioen die eerder moest buigen in Oss, V&L, verloor zijn inhaalduel. Helemaal veilig verklaren mag de formatie van Vladan Mijalkovic zich nog niet, maar het begint er erg op te lijken dat de sportieve voorwaarden voor nóg een jaar eredivisie zijn gecreëerd. Acht punten voorsprong op de enige degradatieplek zou voldoende moeten zijn. Nu is het zaak om ook op andere vlakken hetzelfde te doen.

Dames
De dames van Dynamico hadden een punt verdiend tegen koploper Swift Helmond. Maar het kwam er niet door een heel late strafworp; de tegenstander benutte die en zo trok Dynamico in dit eersteklasseduel aan het kortste eind: 23-24 na een ruststand van 11-14.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant