Beautybar Oss.
Beautybar Oss.

BeautyBar Oss: ‘We bieden experience waarin je echt kunt relaxen’

Zakelijk 3.685 keer gelezen

Het plan voor een Beautybar lag er al een tijdje. Toen Noortje Verkuylen na de eerste lockdown het pand aan de Klaphekkenstraat 18A in Oss zag, wist ze dat ze op die locatie haar droom wilde verwezenlijken. Nu we corona (grotendeels) achter ons hebben gelaten, blijkt dat er behoefte is aan haar concept. En die droom? Die is nog niet helemaal uitgekomen, maar met de horeca die er volgende maand bijkomt worden er wel grote stappen in de juiste richting gezet.

Net op het moment dat ze het pand wilde gaan bezichtigen, bleken er bouwwerkzaamheden plaats te vinden. De pandeigenaar wilde het bedrijfspand ombouwen tot een woning, maar door de enthousiaste plannen van Noortje kwam hij terug op zijn beslissing. Er is vervolgens na het bereiken van een akkoord ontzettend veel gedaan binnen. “Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het is een pand met karakter en sfeervol. De Klaphekkenstraat is een leuke straat. Centraal gelegen, er zijn veel parkeerplaatsen in de buurt en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ideaal, want veel van mijn klanten komen buiten de gemeente Oss.”

Disciplines
Noortje begon voor zichzelf aan huis in Heesch. De combinatie privé-werk was niet ideaal en deze stap naar een eigen locatie in Oss bevalt haar goed. Lang kon ze in eerste instantie echter niet genieten van haar eigen Beautybar. Na de opening in oktober 2020 moesten door de tweede lockdown de deuren al snel weer dicht. “Nu alles weer mag, is het eigenlijk pas echt begonnen. De belangstelling neemt toe, zowel bij een jonge als een wat oudere doelgroep. Het concept bestaat uit een sfeervol beautyplein waar je je in de watten kunt laten leggen. Ik richt me met een nailbar op de verzorging van nagels. Maar daarnaast heb ik professionals die een ruimte huren. Er is een herenkapper, de lashbar wordt verzorgd door Fleur van One world beauty. Bij Maryam kun je terecht voor een uitgebreide pedicure, of het aan laten brengen van permanente make-up. Meerdere disciplines en we zien ook dat klanten dat handig vinden. Je hoeft niet meer van hot naar her. Voor ons is het ook erg fijn, want de lijntjes zijn kort en we kunnen met elkaar overleggen.”  

Bar
De naam Beauty is nu duidelijk, maar bar? “We mogen vanaf mei ook met horeca starten. Dat moet dan wel in combinatie met een behandeling. We beginnen met onder andere tapas, fingerfood en allerlei lekkere hapjes. Je kunt dus na je behandeling of tijdens je behandelingen hier genieten van eten en drinken in een mediterrane sfeer. Uniek voor Osse begrippen. Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor je vriendin of voor Moederdag? We bieden in de Beautybar een experience waarin je echt kunt relaxen.”

Meer informatie
Meer info en openingstijden op www.beautybaross.nl of ga naar de Facebook- of Instagrampagina. Telefonisch bereikbaar via (06) 38 93 58 04 of stuur een e-mail naar noortje@beautybaross.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant