Het team van Expert Oss.
Het team van Expert Oss.

Demonstraties en aantrekkelijke acties bij Expert Oss

Zakelijk 4.053 keer gelezen

OSS | Expert Oss pakt traditiegetrouw uit op Koningsdag. Struin op woensdag 27 april binnen aan de Hooghuisstraat 11 in het centrum voor de leukste koopjes. De ‘Expert Oranje Markt’ loopt door tot en met zaterdag 30 april.

Wat er allemaal te doen is in deze ‘feestweek’? Van alles! Er zijn daarnaast diverse demo’s. Zoals JURA-demonstraties, waarbij je zelf de heerlijke koffie kunt proeven. Bij aankoop van een koffievolautomaat van deze Zwitserse topper krijg je nu tijdelijk een JURA-accessoire gratis.

Hapjes
Bij leuke dagen horen natuurlijk hapjes. Expert Oss heeft allerlei lekkere gerechten die in de airfryer worden gedaan. Bevalt de smaak je goed? Dan kun je zelf een airfryer tegen een flinke korting aanschaffen.

Acties
Bij een aankoop boven de 50 euro krijgen klanten een gratis cadeau en een leuke goodiebag. Als klap op de vuurpijl is er een korting van 20 procent op alle witgoed en inbouwapparatuur van AEG. Zeker de moeite waard dus om langs te komen! Er is ook aan kinderen gedacht, want er komt een springkussen te staan.

Service
Naast deze feestweek merkt Expert Oss dat klanten de zaak goed weten te vinden. Van een nieuwe stofzuiger, televisie tot wasmachine: het aanbod is zeer divers. Eigenaar Frank van der Heijden: “In de coronatijd is het bij ons echt heel druk geweest. Toen de winkels niet open mochten, hebben we veel online verkocht. En daarnaast hebben we spullen bezorgd, hoe klein de bestelling ook was. Dat heeft ons zeker nieuwe klanten opgeleverd. En die blijven ons trouw. Naast goede producten staan we bij Expert Oss voor service. We geven een professionele uitleg, nemen de tijd voor mensen en als er vragen zijn, helpen we ze.”
Centrum
Expert Oss is al vele jaren gevestigd in het Osse centrum. “Je zit hier op een mooie zichtlocatie met een goede bereikbaarheid. Er zijn parkeerplaatsen en een laad- en losplaats voor de deur. Veel klanten komen of gericht naar onze winkel of combineren dit met een bezoek aan het centrum.”

Meer informatie
Bereikbaar via (0412) 64 24 56 of oss@
expert.nl. Meer info: www.expert.nl/oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant