<p>Er vinden in Openluchttheater Hoessenbosch allerlei activiteiten plaats.</p>

Er vinden in Openluchttheater Hoessenbosch allerlei activiteiten plaats.

Muzikaal en creatief programma -door Muzelinck- in Openluchttheater Hoessenbosch

  •   keer gelezen

OSS | De gemeente Oss is dit jaar gastgemeente voor de Nationale viering van de bevrijding van 5 mei. Muzelinck is gevraagd om zorg te dragen voor de muzikale en beeldende activiteiten op deze dag. Deze activiteiten vinden van 13.00 tot 15.00 uur plaats bij Openluchttheater Hoessenbosch aan de Hoessenboslaan 51 in Berghem. Dit evenement is vrij toegankelijk en geschikt voor gezinnen.

-Het programma start om 13.00 uur. Vanuit Hoessenbosch wordt er een vrijheidspicknick georganiseerd. Hier krijgen de bezoekers een vrijheidssoepje aangeboden. Verder mag je je eigen kleed, kussentjes en gevulde picknickmand meenemen. Drinken kun je in het theater kopen.

-13.00 - 15.00 uur (vrije inloop): De workshop ‘Bosbeesten timmeren’ voor kinderen staat in het teken van timmeren met natuurlijke materialen uit het bos. Ze timmeren allerlei gave bosbeesten; van een eenhoorn op wielen tot een blauwharige-bildraak. Bij deze workshop is niets te gek, want timmeren stimuleert de motoriek, creativiteit en vindingrijkheid van kinderen.

14.00 uur: ‘De Muzelinck band’ geeft een optreden en levert daarmee een bijdrage aan The Freedom Band. Ze brengt onder andere het lied ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene ten gehore. In deze band spelen Muzelinck-docenten Bram Huygen, Marcel van Wensen, Sven Westenvoorde en Koen Ruys. Voor deze gelegenheid sluiten Bas Huygen en Babs van Balveren zich hierbij aan. “Aangevuld met leerlingen van Muzelinck verzorgen zij een fantastisch optreden”, aldus Muzelinck.

Meer berichten