Geffense variant Cirque du Soleil ‘wervelende show voor iedereen’
Geffense variant Cirque du Soleil ‘wervelende show voor iedereen’

Geffense variant Cirque du Soleil ‘wervelende show voor iedereen’

  •   keer gelezen

GEFFEN | De Geffense variant van Cirque du Soleil vindt zaterdag 21 en zondag 22 mei plaats in Sporthal De Geer in Geffen. Eigenlijk zou het spektakel vorig jaar in december plaatsvinden, maar vanwege corona werd er toen een streep doorgezet.

Volgens de Geffense muziekvereniging WIK is ‘Cirque du WIK’ een wervelende show voor jong en oud. “Acrobatenkunsten, ludieke (muzikale) acts, levende piramides; de meest uiteenlopende acts zullen de revue passeren. Spanning, sensatie en comedy; de bezoeker wordt meegenomen in de wondere circuswereld en zal versteld staan van al het lokaal talent. Het hele programma wordt namelijk opgevoerd door lokale verenigingen en artiesten. De sporthal wordt omgetoverd tot een prachtig sfeervol circus en de professionele lichteffecten maken de show compleet. Ook voor kinderen is Cirque du WIK een aanrader.” De organisatie is in handen van de jubilerende muziekvereniging.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Wilma’s Kadoshop aan de Dorpstraat 13 in Geffen. Meer informatie op de website www.wikgeffen.nl of volg ‘wikgeffen’ op Facebook en Instagram.

Meer berichten