Een act van de vorige editie van Bostival.
Een act van de vorige editie van Bostival.

Tweede editie van Bostival mix van muziek, kunst en theater

  •   keer gelezen

BERGHEM | De tweede editie van Bostival vindt zondag 29 mei plaats van 13.00 tot 19.00 uur. De entree is 7,50 euro. “Het gaat weer een prachtige mix worden van muziek, beeldende kunst en theater. Alle zintuigen zullen weer stevig geprikkeld gaan worden”, aldus de organisatie.

De bezoekers gaan een laagdrempelige middag ervaren, waarbij ontspannen en genieten centraal staan. Meer dan vijftien acts, voordrachten, liederen en beeldende kunstuitingen zijn in harmonie met elkaar en met de omgeving: het sfeervolle Hoessenbosch in Berghem.
Muzikale optredens zijn er onder andere van slagwerkgroep Loco, troubadour Jeroen Princen, band Vividly Frank en muziekgroep Sprok. Er worden verhalen verteld en er wordt voorgelezen voor de kleintjes. Esmee speelt een eenakter. Kunstgezelschappen GBKO, Beeldend Berghem en Creapoelka zijn van de partij. De band Kerelz sluit Bostival 2022 af. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar. De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers in nauwe samenwerking met Openluchttheater Hoessenbosch. Meer informatie op de website www.bostival.nl of mail naar bostival@ziggo.nl.

Meer berichten