Officiële doop nieuwe aanwinst Reddingsbrigade
Officiële doop nieuwe aanwinst Reddingsbrigade

Officiële doop nieuwe aanwinst Reddingsbrigade Oss

  •   keer gelezen

OSS | De Reddingsbrigade Oss is donderdag eigenaar geworden van een nieuwe reddingsboot, geschonken door het jubilerende Hendriks Bouw en Ontwikkeling (1922-2022). Om een goede vaart te garanderen werd de boot gedoopt met een fles champagne.

Lambèr Hendriks: “De Reddingsbrigade Oss bestaat in 2022 vijftig jaar. Wij vieren zelf ons honderdjarig bestaan in september. Zij hadden behoefte aan een nieuwe reddingsboot, een nuttig en mooi cadeau om te geven. Als Hendriks zijn wij graag betrokken bij onze omgeving en vanwege ons honderdjarig bestaan steken we dit jaar regelmatig een helpende hand uit. Het sponsoren van de nieuwe boot zie ik als een mooie waardering voor het werk dat door de Reddingsbrigade al vijftig jaar wordt gedaan voor Oss e.o.”
Bas van Vlijmen, voorzitter Reddingsbrigade Oss: “Daar zijn wij vanzelfsprekend erg blij mee. De Reddingsbrigade Oss is 50 jaar geleden opgericht. Een mooie reden om dit jubileum groots te vieren met allerlei activiteiten. Zo is er een tentoonstelling in het stadsarchief Oss, worden verschillende Nederlandse Kampioenschappen in de lifesavingsport in het Golfbad gehouden en organiseren we zondag 22 mei aanstaande een evenement aan de oevers van de Geffense Plas, Rescueland 2022. Daar kunnen we deze nieuwe aanwinst goed gebruiken. “

Meer berichten