Welpenkamp Scouting Heesch 1961 in Borkel en Schaft.
Welpenkamp Scouting Heesch 1961 in Borkel en Schaft.

Kampvuur en vlaggen hijsen onderdelen van reünie 75 jaar Scouting Heesch

Algemeen 408 keer gelezen

HEESCH | Scouting Heesch houdt vanwege het 75-jarig jubileum een reünie op zaterdag 18 juni. In de middag is er vrije inloop voor senioren. Voor de avond is tegen een kleine vergoeding een programma samengesteld voor alle voormalig leiding en bestuursleden.

Vanaf 19.00 uur in de avond staat de koffie bruin bij scoutinggebouw de Elleboog aan de Leekenstraat. Na een korte rondleiding, start het programma om 20.00 uur officieel bij de vlaggenmasten. De vlaggen van alle speltaken worden dan gehesen. Stafleden van nu vertellen kort hoe het er nu aan toe gaat. Daarna gaat het kampvuur aan, waarbij live muziek niet zal ontbreken. Geïnteresseerden worden verzocht zich van te voren aan te melden via scoutingheesch.nl/reunie. Bij binnenkomst ontvangt iedere gast tegen een kleine vergoeding koffie, een hapje en een drietal consumptiebonnen.

Kalenders
Zaterdagmiddag 18 juni brengt een delegatie van verzorgingshuis Heelwijk een bezoek aan Scouting Heesch. Een afspraak die voortkomt uit de kalenderactie in december 2020. Alle bewoners kregen destijds op initiatief van voormalig staf- en bestuurslid Geert Eijsvogels een zelfgemaakte kalender met de uitnodiging een keer te komen kijken bij Scouting Heesch. Dit gaat er na twee jaar dan echt van komen. Personen die het leuk vinden hier bij aanwezig te zijn, kunnen vrij binnenlopen tussen 15.00 en 17.30 uur.

Meedraaidagen
Scouting Heesch houdt op 30 mei van 18.30 tot 20.30 uur een ‘meedraaidag gidsen’ voor meiden van 12 - 15 jaar. De meedraaidag Shanti’s (meiden van 9-12 jaar) is op 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant