Robin Borneman. (Foto: Bowie Verschuuren)
Robin Borneman. (Foto: Bowie Verschuuren) Foto: Bowie Verschuuren

Racoon en Robin Borneman naar Lions Concert

Algemeen 869 keer gelezen

OSS | De Lionsclub Oss heeft voor de 31ste editie van het Lionsconcert de Zeeuwse band Racoon en de Osse singer-songwriter Robin Borneman weten te strikken. Op 3 juni zullen zij te bewonderen zijn op het podium van Poptempel De Groene Engel. 

Naast een muzikale avond waarbij vele Ossenaren elkaar weer kunnen ontmoeten, zal er ook een lokaal goed doel in het zonnetje gezet worden. Het Lions (Nieuwjaars)concert kent een rijke traditie met vele legendarische optredens en financiële bijdragen aan diverse goede doelen. Vanwege beperkende maatregelen was het niet mogelijk om in januari 2021 en 2022 een groots evenement te organiseren. Vandaar is door de organisatie uitgeweken naar een datum in juni. Meest recent, in 2020, was Ilse DeLange met haar band te gast in de Groene Engel en werd er geld opgehaald voor de Stichting Bijdehandjes. De editie van 2022 zal de 31ste keer zijn dat Lionsclub Oss de organisatie op zich neemt. De Lionsclub Oss, opgericht op 26 Mei 1970, is een serviceorganisatie die zich ten doel heeft gesteld om de Osse gemeenschap daar waar mogelijk te ondersteunen zowel financieel als in gebaar. 

Racoon
Racoon is al ruim twee decennia niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap. Naast Racoon zal de Osse singer-songwriter Robin Borneman optreden. Silly Putty zal ook nog het podium betreden en diverse danceclassics ten gehore brengen. Er is nog een beperkt aantal tickets voor het Lions Concert beschikbaar. Meer informatie via oss@lions.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant