Camping in Osse Kerkstraat: ‘Onze straat op een leuke manier laten zien’

  •   keer gelezen

OSS | Het duurt nog wel even voordat het zomervakantie is, maar komend weekend kun je in de Kerkstraat in Oss alvast in de vakantiestemming komen. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei vindt het evenement ‘Camping Kerkstraat’ plaats.

Het is de derde keer dat deze ‘camping’ wordt opgebouwd. In 2015 en 2016 vonden twee succesvolle edities plaats. “Dit jaar vonden we het tijd worden voor een nieuwe editie. De rode camper wordt weer in de straat gezet, de waslijntjes worden opgehangen, de barbecue gaat aan: we creëren weer een echt vakantiegevoel”, aldus Marieke Marijnissen van Juwelier Marijnissen.

Divers aanbod
Verschillende ondernemers pakken dit weekend uit met allerlei activiteiten. Van een parelshow, salsa workshop tot een soort beautybar. Je kunt genieten van barbecuegerechten en er is een cocktailbar. “Het mooie van onze straat is de diversiteit aan zaken. We hebben bijvoorbeeld drie horecazaken, er is een juwelier, een gitaarzaak, een beautyzaak en een interieurspecialist. We willen allemaal de Kerkstraat onder de aandacht brengen. We hebben veel te bieden en willen dat komend weekend op een leuke manier laten zien.” De activiteiten vinden plaats op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en/of zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten