Christiaan van Sinten en Thimo Donker van burgerme Oss.
Christiaan van Sinten en Thimo Donker van burgerme Oss.

Jarig burgerme Oss krijgt nog ruimer assortiment

Zakelijk 3.272 keer gelezen

OSS | burgerme viert het tweejarig bestaan in Oss. Het bezorgrestaurant aan de Kruisstraat 39 is in die tijd flink gegroeid en nu een bekende naam in het Osse. Franchisenemer Christiaan van Sinten en zijn compagnon Thimo Donker zijn ambitieus. “We streven naar een hoger niveau en naar nog meer gemak. Door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering gaan we voor tevreden klanten.”

burgerme Oss startte in 2020 met vier fietsen en twee auto’s om te bezorgen. Tegenwoordig zijn dat acht E-bikes en drie auto’s. Van Sinten: “We zijn gestart in de coronaperiode en de bezorging heeft toen een enorme boost gehad. Maar ook nu corona voorbij is, blijven we groeien. We merken dat ons klantenbestand heel erg divers is. Onze core business is bezorgen, maar een leuke ontwikkeling is dat mensen ook steeds vaker komen eten in ons pand aan de Kruisstraat.”

Uitbreiding
Vanaf deze maand krijgen alle burgerme-vestigingen een nieuw jasje. Daarnaast komen er een aantal nieuwe burgers in het assortiment. Met onder andere een groter vegan-assortiment, maar ook de uitbreiding van de luxere burger: de Big Angus. Je kunt uiteraard nog steeds zelf je eigen burger samenstellen.

Bezorgtijd
burgerme Oss bezorgt alle nieuwe burgers, fingerfoods en salades binnen 35 minuten. Donker: “De food-delivery branche ontwikkelt zich in razend tempo. Mensen willen als ze honger hebben zo snel mogelijk de burger in huis. Naast de snelle levertijd blijven we streven naar de hoogste kwaliteit. Door onze manier van bezorgen komt de burger met een hoge kwaliteit en heet bij de klant aan.”

Actie
Vanwege het tweejarig bestaan, houdt burgerme Oss een leuke actie. Tot en met 3 juli krijg je bij besteding van minimaal 20 euro een gratis burger naar keuze. De actiecode is 5114 en is alleen in te leveren via www.burgerme.nl.

Meer informatie
Naast Oss bezorgt burgerme ook in Berghem en Heesch. Ga voor bestellen en meer informatie naar de website www.burgerme.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant